6 decembrie 2016

Angela Similea îşi petrece Sărbătorile peste Ocean

Angela Similea
La cei 70 de ani ai săi, artista îşi permite să fie selectivă cu concertele şi prefera ca, pe timpul iernii, să stea la cald în Statele Unite.Pe timp de iarnă, când colegii ei de breaslă aleargă de la un concert la altul, pe perioada Sărbătorilor, Angela Similea se menajează. Ea a refuzat toate ofertele din această iarnă şi a intrat în pauză vocală. De altfel, de câțiva ani încoace, mai precis de când a murit soțul său, Victor Surdu, artista locuiește mai mult peste Ocean, la fiul său, Sorin Hilgen.

Angela Similea si Ovidiu Komornyik

Ea stă în țară mai mult vara, când are şi concerte cu Ovidiu Komornyik, iar apoi se întoarce la familia sa din America. Tot acolo se află și nepoții săi, Jan Christian și Grace.
Angela Similea 12
Angela i-a fost ca o a doua mamă lui Grace, o frumusețe de fată, care în urmă cu mai bine de șapte ani a fost protagonista unui videoclip ”E steaua mea, speranța mea”, pe care însăși bunica sa l-a cântat și i l-a dedicat. Tânăra nu a ascuns niciodată faptul că Angela Similea a avut o contribuție însemnată în dezvoltarea sa ca om. Despre bunica sa, Grace vorbește cu multă admirație.

”Este cea mai importantă femeie din viața mea. Este iubitoare și generoasă. Angela m-a învățat să fiu cinstită, să iert și să muncesc mult pentru viitorul și fericirea mea”, spune aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu