12 decembrie 2016

Andreea Bălan o face praf pe Misty: “Eu sunt muza lui Keo”

andreea-balan-misty
După ce Misty şi Keo s-au certat din cauza faptului că artistul i-a făcut Andreei Bălan o piesă, proaspăta mămică pune săre pe rană-se amuză copios de fiecare dată când se vorbește de fostul și-i atacă iubita.Andreea Bălan susţine că piesele ei scrie de Keo sunt de succes, iar gândul ne poate zbura doar la faptul că şi Misty are piesele compuse se iubitul său, dar acestea nu s-au bucurat de popularitate.

“Aparent cele mai frumoase piese le scrie pentru mine! Eu sunt muza lui în continuare. Piesele pe care eu le cânt sunt de succes. Cu casa suntem încă în aceeaşi situaţie. I-am făcut o ofertă şi acum aştept,” a declarat Andreea Bălan într-o emisiune Antena Stars.
Referitor la alintul pe care îl foloseşte Keo la adresa ei, blonda susţine că nu este nimic în neregulă şi că este fericită că, cel puţin pe plan profesional, s-a înţeles foarte bine cu fostul său iubit.
“Îţi dai seama că după atâţia ani, eşti familiar. Dar sunt bucuroasă că pentru mine face piese frumoase,” a mai spus artista.
Andreea Bălan, la doar două luni de când a născut, arată senzaţional. A venit fără sutien în emisiunea de pe Antena Stars şi a făcut furori. De asemenea, de fiecare dată când apare undeva, spune toturor cât de frumoasă este viaţa de mămică.

Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu din 2015 şi, la scurt timp după ce şi-au făcut publică relaţia, au anunţat că vor deveni părinţi.


Keo a înşelat-o pe Andreea Bălan cu Misty

În anul 2014, Andreea Bălan a aflat că bărbatul pe care îl iubea de mai bine de şapte ani, Keo, a înşelat-o mult timp cu Alexandra Pavel, cunoscută publicului drept Misty. A urmat un scandal monstruos, după care spiritele s-au calmat. Andreea a preferat să renunţe definitiv la el, iar Misty s-a transformat în iubita lui oficială. Keo şi Misty au o relaţie serioasă şi toată lumea aşteaptă momentul în care vor ajunge în faţa altarului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu