5 decembrie 2016

Alex Velea dat pe mâna poliția în SUA. Acuzat de furt!

velea-furt
Au trecut trei săptămâni de la reîntoarcea lui Alex Velea din primul său turneu în Statele Unite, și solistul s-a grăbit să-și exprime dezamăgirea în legătura cu organizarea încercând, folosindu-se de popularitatea sa, să acopere un adevăr șocant. Velea a fost dat pe mâna poliției și la un pas să fie arestat pentru furt!La modul cel mai serios, organizatorii concertului din Cleveland, (13 noiembrie, St John s Party Center) au alertat poliția pentru că Velea, agendul său și dansatoarele au sustras automobilul ce i-a adus la sala de evenimente, au dat bir cu fugiții de la sala unde trebuiau să cânte. Într-un final, cheile mașinii au fost recuperate de agenții de poliție, la hotelul unde fusese cazat artistul, asta după ce dubița de turneu fusese data în urmărire, și numai intervenția proprietarului și organizatorul turneului, care nu a vrut să depună plângere, i-a salvat de probleme. Povestea rămânea ”acoperită” și fără ecou dacă supărarea românilor care au venit să-l vadă pe Velea nu lăsau urme adânci în sufletele lor.

”Am apelat la poliție deoarece au fugit (Alex Velea și staff-ul său-n.r.) au fugit din parcare cu vanul d-lui Branko (Podrumedzic-organizatorul turneului) și, la hotel, nu voiau să-i dea acestuia cheile mașinii. Poliția i-a luat la întrebări, au cerut cheile, este incredibil ce s-a întâmplat. Rog prietenii din România să facă publică acestă postare, să știe cum a putut să sfideze o sală de români care așteptau să înceapă programul. Acest personaj a venit în USA nu pentru concerte, nu pentru concerte. Și dacă nu au fost minim 100 de persoane, cât își dorea el asta înseamnă valoarea lui. Noi când organizam spectacole avem sala plină”, tuna Ion Belu, coorganizatorul evenimentului din Cleveland.

Zecile de oameni revoltați că au bătut drum mult pentru concertul lui Velea și care, ar fi plecat pentru că erau prea puțini spectatori în sală, după cum consideră martorii oculari, își vărsă offul public, considerându-se jigniți de atitudinea solistului. Luminița Georgescu, membră a Comunității românilor din Cleveland, ne-a declarat: ”Ce a făcut Alex e revoltător pentru întreaga comunitate, am fost martor și nu îmi e rușine să susțin un adevăr. E prima oară când s-a întâmplat așa ceva. Oamenii ce au venit, au participat cu bani, au pregătit meniu, toate costând bani și care au ajuns la tomberon. Nimeni nu avea nimic de câștigat decât Velea care a sfidat eforturile comunității din Cleveland și a fanilor. Cum să furi cheile mașinii și fugi cu dansatoarele? Este uluitor””Putea să spună câți bani vrea. Noi, cei prezenți, sigur îl plăteam să fie mulțumit. Dar să nu spui nimic, să întârzi 2 ore în timp de 75 de oameni te asteaptă. Fiți sigur că nu va mai ajunge niciodată în USA. A fost primit cu pânie și sare, să-I stea în gât toată viața. Dinu Iancu Sălăjan a cântat pentur 30 de oameni și a făcut un spectacol cât pentru 1000.”, susține Fabian Barbolovici , om de afaceri de origine română care a fost martor ocular.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu