17 noiembrie 2016

Zucchero a ridicat Sala Palatului în picioare: “Haideți să dansăm, Ceaușescu nu mai este!”

zucchero-in -concert
Aseară, Sala Palatului din București a răsunat pe ritmuri de pop rock și blues spre entuziasmul persoanelor prezente la concertul artistului italian Zucchero.Bluescmanului italian ale cărui albume s-au vândut în peste 60 de milioane de exemplare în lumea întreagă a împărtășit spectatorilor frumusețea muzicii printr-o călătorie în întreaga sa carieră artistică.

Zucchero și-a făcut apariția pe scena sălii alături de band-ul său format din artiști italieni și americani cu care artistul are colaborări încă de la începutul carierei. Plin de energie, bunădispoziție și cu nelipsita pălărie, Zucchero a ridicat publicul în picioare încă de la prima melodie – Black Cat.

După cum declara într-un interviu, Zucchero „iubește muzica”, iar acest lucru se vede și se simte pe scenă. Zucchero emană optimism, energie și multă bucurie, făcându-te să îi iubești muzica, să cânți și să dansezi alături de el.

Cu siguranță, cei prezenți la eveniment au șimțit acest lucru deoarece Zucchero pe lângă calitățile vocale pe care le are, este și un bun „entertainer”. „Să vă văd dansând!” – de atât au avut nevoie cei prezenți la spectacol pentru a se ridica în picioare de pe scaune, a cânta și a dansa alături de artistul italian pe cunoscuta melodie „Baila Morena”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu