30 noiembrie 2016

Zoli Toth, cel ce a făcut istorie cu trupa SISTEM, a serbat 40 de ani într-un party ”la înălțime”

zoli-toth-zi nastere

Zoli Toth, care a făcut istorie cu fosta sa formație- SISTEM, a împlinit 40 de ani. Artistul a organizat un chef ”la înălțime”, pe terasa sa, la ultimul nivel al blocului unde locuiește, și i-au fost alături foști colegi și buni prieteni.

L-au urat Robert Magheti (Cobzality) și Claudiu Purcarin (Nightlosers, Spitalul de Urgență)- amândoi foști trupeți în SISTEM, Virgil Ianțu, Bogdan Pavlică, Cornel Ion (directorul RFI România) și mulți alții. Tortul sărbătoritului a fost unul aparte, în formă de marimbofon, instrumentul de percuție la care și-a făcut specializarea sărbătoritul, personalizat ”Zoli Tort Project”, aluzie la actualul sa formație, Zoli Toth Project.
zoli-nasu-robi-sistem
Poli instrumentistul ce a inventat una dintre cele mai spectaculoase formații de show din România SISTEM (grupul care, în 12 ani de activitate muzicală a făcut show cu butoaie și flexuri la cele mai grandioase evenimente naționale dar și internaționale), nu se mai vinde drept frumușelul de alătădată, după care se agățau cu disperare fanele. Acum, de gâtul său se agață cele două frumoase fete ale sale, Timeea și Patricia Victoria, dar și soția sa, Ioana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu