22 noiembrie 2016

Uite unde a plecat Brigitte Năstase după scandalul de săptămâna trecută FOTO

Brigitte Porsche
A plâns, a ameninţat, s-a filmat, s-a confesat, i-a părut rău şi a iertat. Uite unde se reface soţia lui Ilie Năstase, după recentul tăvălug mediatic.Brigitte Năstase iubeşte mult şi cu patimă. Şi, pentru bărbatul iubit, merge până în pânzele albe! Pentru Ilie Năstase, ea spune că a fost în stare să facă totul, dar mai ales să-i ierte totul.

Când credeam că problemele lor maritale s-au rezolvat, mai ales după riscanta operaţie de extirpare a unor tumori pulmonare suferită de Brigitte în Austria, iureşul s-a iscat din nou în familia lor săptămâna trecută. Brigitte a descoperit că soţul ei ar avea o amantă şi, vulcanică cum o ştim, a vrut să afle toată lumea despre nefericirea ei.
Brigitte Bodrum, Turcia 2
Ulterior, apele s-au calmat (din nou!), iar Brigitte a plecat din ţară. Nu la Monaco, ci în Turcia, la Bodrum, unde şi-a oferit o săptămână de relaxare şi dezintoxicare. Ca o precitare, clinica, The Lifeco Bodrum Well-Being Center Bodrum – Türkbükü, este aceeaşi la care merge pentru detoxifiere şi o altă vedetă de la noi, Ileana Badiu.
Brigitte Bodrum, Turcia 3
„Puţină curăţenie pentru viaţă, suflet şi corp”, a notat Brigitte Năstase în dreptul unei fotografii cu un pahar de detox.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu