1 noiembrie 2016

Tuncay Öztürk: „Andreea a fost femeia care a aprins dragostea în inima mea”

Tuncay Ozturk 28
După anunţul divorţului făcut de Andreea Marin, soţul ei turc a decis să vorbească despre mariajul lor într-o scrisoare deschisă.Tabloidele au scris că, în ultimele două luni, Tuncay Öztürk a dormit la clinica sa medicală, The Medicine Park, lucru trădat cumva de fotografiile de pe Instagram, realizate în cea mai mare parte acolo. Totodată, s-a spus că zilele trecute şi-a mutat lucrurile în grabă şi pe ascuns, în miez de noapte, profitând de faptul că Andreea era plecată la Chişinău.

Sâmbătă, Tuncay a revenit pe contul de socializare cu o scrisoare deschisă în care vorbeşte despre soţia sa în termeni tandri şi cu regret.

„Acum mult timp, o femeie a intrat în cabinetul meu din spitalul din Turcia și mi-a povestit despre problemele ei de sănătate, iar eu o priveam continuu cu admirație. Nici nu pot să îmi aduc aminte la ce mă gândeam în acele momente, dar cert este că a vorbit mult despre durerile pe care le acuza, însă pe formularul ei medical, pe care îl mai am și acum, am scris doar cateva cuvinte. Destinul… Am trăit cei mai extraordinari ani alături de o femeie prețioasă.

„Nu m-aș fi gândit vreodată la faptul că cineva ar putea să îmi schimbe viața atât de mult, să aibă un impact incredibil asupra mea și care să mă facă să simt un amalgam de sentimente frumoase și intense. Mereu o să-i mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit acești ani alături de ea. O să-mi fie dor de toate momentele alături de ea.

O femeie care a fost lângă mine indiferent de situație, dar în special în cele mai grele momente ale vieții mele. Atunci când m-am trezit, imediat după operație și eram în cealaltă parte a lumii, ea era singura care mi-a fost aproape. A reușit să aibă grijă de tot, purtând în inimă o iubire caldă, în timp ce eu eram slăbit. De fiecare dată când m-am simțit la pământ și aveam nevoie de o persoană cu care să-mi împărtășesc sentimentele, ea a fost mereu acolo pentru mine. Nu a fost doar soția mea ci și cea mai buna prietenă a mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu