10 noiembrie 2016

Petruta Amieroaie -30 de ani . La multi ani


Astazi mama celor doua fete cu suflet de cantec popular a implinit o varsta frumoasa .Petruta Amieroaie a implinit astazi cei 30 de ani,si vrea cu orice pret sa aduca in fata cititorilor un mesaj cu privire la implinirea varstei frumoase '' Tin sa va multumesc pentru ca existati,in fata dumneavoastra vreau sa va spun ca imi iubesc fetele mele Denisa si Andreea ,pentru mine ele sunt averea pe care le  am in viata mea si ii multumesc lui Dumnezeu ca am sanatate ca sa le pot creste frumos si decent '' a declarat Petruta Amieroaie pentru Gazeta Mondena.

Cine este Petruta Amieroaie 

Petruta Amieroaie - este invatator la o gradinita privata din Capitala dar si numele ei o aduce pe ea ca si muzeul popular .Aceasta are doua fete pe numele lor Denisa si Andreea care si-au inceput cariera artistica profesionala artistica de mici copii.


Cu ocazia zilei aniversare,redactia gazetamondena.ro ! tine sa ii ureze : ''Sincere felicitari cu ocazia zilei de nastere! Fie ca in aceasta zi in sufletul tau sa se trezeasca o dorinta arzatoare de a trai frumos, de a crea lucruri deosebite si de a realiza cele mai tainuite visuri. Fie ca soarele sa-ti ofere caldura si lumina, ploaia curata – liniste sufleteasca, zambetul oamenilor – incredere in sine, zilele anului – prieteni, visele de azi sa devina realitate, sperantele de miine – impliniri, orice cadere – un pas inainte iar fericirea sa te insoteasca mereu. La Multi Ani!!!
La implinirea frumoasei varste de 30 ani, iti urez din suflet un calduros La multi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu