21 noiembrie 2016

Octavia Geamănu a născut ! Marian Ionescu din nou tată

marian-si-octavia

Octavia Geamănu, cea care i-a devenit soție lui Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, a adus pe lume un băiețel de nota 10. Știrista Antena 1 a născut într-o clinică privată.

Astăzi dimineață, la orele 11.00, Octavia l-a adus pe lume pe moștenitorul lui Marian Ionescu, care va purta numele de Andrei. Nașterea era programată pentru ziua de mâine însă, din cauza unor probleme, s-a întâmplat un pic mai devreme. Marian, care s-a căsătorit cu Octavia la începutul anului trecut, este în culmea fericirii. El mai are un băiat, pe Carmin, în vârstă de 29 de ani, membru cu drepturi depline în Direcția 5.

”În urma cu 7 luni, pe cand lucrurile nu erau prea roz, mi-am salvat in calendar, in dreptul datei 20.11.2016 – baby boy. Am avut incredere un Dumnezeu, in destinul meu si-n medicul meu. Azi, la 11 si-un pic, ma uitam la darul vietii si ma intrebam cu cine seamana. Le multumesc cu tot sufletul atat prietenilor mei, dr. Sorin Ionescu, cat si echipei medicale, pentru ca mi-au pus in brate un baietel de nota 10.Va imaginati ca desi mi-e somn de pic, nu pot sa adorm de bucurie!, este prima declarație a Octaviei după naștere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu