30 noiembrie 2016

Monica Odagiu, noua ”muză” a lui Dan Bittman

monica-odagiu-dan-bittman

Din fericire pentru fanii Holograf, trupa va da și pe viitor piese bune căci carismaticul artist și-a găsit o nouă muză care îi susține forța creatoare, solista Monica Odagiu.

Grija carismaticului Dan Bittman față de fosta concurentă de la ”Vocea României” (2012) și ex-membră a trupei Lala Band, care tocmai a împlinit 21 de ani, a început să fie vizibilă în vara anului curent când, în momentul în care Monica a intrat în cerul intim de prieteni ai solistului, coincidență, frumoasa a renunțat la relația pe care o avea de doi ani cu iubitul său Teo Cosmin: l-a părăsit fără drept de apel, lăsându-l pe acesta debusolat, încă nedumerit și contrariat în privința motivului pentru care a fost înlocuit, conform lamentărilor în anturajul său .

Dacă Teo a rămas cu mii de gânduri, vara a început bine pentru Monica! Bittman a făcut un gest aparte, dacă nu unic și de acolo au început bârfele – i-a compus o melodie frumoasei, ”Stau cu picioarele în apă rece”, ba chiar a contribuit un pic și cu vocea sa la înregistrări, pentru reclama meloriei, și, greu de închipuit până în acel moment, a apărut pentru prima oară în videoclipul unei soliste aflată la debut. În fierbințeala verii, Bittman și-a făcut timp să colinde cu Monica pe la televiziuni și radiouri pentru promovarea melodiei și, deși s-a dus sezonul de ”stat cu picioarele în apă rece”, aspectuoasa solistă încă îl însoțește pe Bittman, prin țară, pe unde acesta susține concerte cu trupa Holograf dar și în țara de la sud de Dunăre.

De-a lungul timpului, pe lângă burlacul Bittman au gravitat multe frumoase și celebre ale țării, fiind speculate nume: Sorana (ASIA), Roxana (ex Trident), Tania Budi, Alina Chivulescu, Mihaela Rădulescu.

Studentă la actorie, Monica Odagiu cântă de la 5 ani, este o pianistă cu multe premii la concrsuri de profil. Momentul când s-a făcut cunoscută întregii țări a fost ediția din 2012 de la ”Vocea României”, unde, la ediția anterioară a paricipat și sora sa, Ana Odagiu, fosta iubită a lui Vladimir Drăghia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu