7 noiembrie 2016

Mirabela Dauer, Gheorghe Gheorghiu și Nicolae Botgros SOLD OUT în Canada!

sold out
Succes nesperat peste Ocean pentru clasicii noștri artiști Mirabela Dauer, Angela Rusu, Gheorghe Gheorghiu și virtuozul violonist Nicolae Botgros. Toate spectacolele susținute în Canada au fost SOLD OUT!Dorul de tot ce-i românesc i-a cuprins cu mult înainte de Ziua Națională pe zecile de mii de vorbitori ai graiului nostru care au ales să se stabilească pe continentul nord-american. Turneul muzical ”Romania Fest” a înregistrat recorduri absolute ca număr de spectatori în marile orașe canadiene.
gheorghegheorghiubebemihu
La Montreal, Calgary, Edmonton și Kitchiner sălile au atins capacitatea maximă de spectatori, biletele scoase la vânzare fiind epuizate cu multe zile înainte. De asemenea, s-au vândut toate biletele și la Toronto, metropolă unde artiștii vor performa astăzi.

Temerara inițiativă de a pune la punct, la o așa distanță față de țară, seria de evenimente concertistice de anvergură îi aparține lui Bebe Mihu, veteranul impresar artistic român, soțul respectabilei soliste de muzică populară și de petrecere, Maria Dragomiroiu. Nici artista nu va rămâne la trecerea dintre ani în țară, căci va fi cap de afiș la un Revelion cald, cu temperature ridicate la propriu, în Arizona.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu