21 noiembrie 2016

Mihai Albu, pe urmele lui Mihai Trăistariu FOTO

Mihai Albu 100
Nu credeam să-l vedem vreodată în astfel de ipostaze, dar da, creatorul de modă îşi face selfie-uri asemenea controversatului cântăreţ.La începutul acestei luni, Mihai Albu a apelat la o operaţie estetică, menită să-i redea încrederea în sine şi să-i şteargă câţiva ani. Ca şi multe alte vedete masculine din showbiz-ul autohton, acesta şi-a făcut implant de păr.
Mihai Albu implant
Deşi e prematur să vedem rezultatele, Mihai Albu e încrezător în şansele lui de a-şi recupera podoaba capilară şi, în consecinţă, a început să posteze fotografii cu el menite să demonstreze evoluţia.

„Bau!! Se pare că totul merge spre perfect, deja mă simt mai bine şi cred că de mâine am să pot ieşi din casă… Azi nu vreau să se sperie copiii de mine”, a notat el în dreptul unei fotografii în care se vedeau încă efectele anesteziei pe chipul său.

Apoi, a continuat cu alte selfie-uri, la fel cum a făcut, luni la rândul, şi Mihai Trăistariu, după operaţia de implant.
Mihai Albu implant 2


„Chel…şi fericit”, a scris Mihai Albu în descrierea unui selfie pe care l-a postat pe contul său de Facebook.
Mihai Albu implant 3
O internaută, neînţelegând decizia designerului de a-şi face implant, i-a comentat la fotografie, iar acesta nu a răspuns numaidecât: „Vezi, asta e important (n.r. fericirea)…nu înţeleg de ce ţi-ai facut „buba”, i-a scris o admiratoare. „E „buba” PE cap, nu LA cap!” a subliniat Mihai Albu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu