30 noiembrie 2016

Loredana a cântat la Sala Palatului timp de 3 ore

loredana-groza-mahala-rai-banda

3 ore i-au luat Loredanei sa-si expună ale sale ”Sentimentele” de pe scena Sălii Palatului. Celebrul tenor italian Alessandro Safina a făcut duet cu artista pe piesa ”Bună seara, iubite”

Cu o desfasurare impresionanta de forte si tehnologie, cu coregrafii spectaculoase si hit-uri care au trecut de la muzica copilariei la ritmurile autentice lautaresti, trecand prin farmecul si spectaculozitatea musicalului, Loredana a creat un spectacol multisenzorial despre diversitate, curaj, autenticitate si nevoia de a-ti gasi puterea in mijlocul familiei.
loredana-groza-sentimente
Fiecare capitol al povestii ”Sentimente”, toate rupte din viața sa, a fost insotit de o aroma care i-a invaluit pe spectatori, gratie lui Erich Berghammer, Odo7 Aroma Jockey, un artist care a mai lucrat cu Christian Dior, J. P Gaultier sau Isabella Rosellini.

Unul dintre cele mai emotionante momente a fost omagiul pe care Loredana l-a adus compozitorului Adrian Enescu: un spectaculos duet cu celebrul tenor italian Alessandro Safina pentru piesa „Buna seara, iubite”.

Peste 40 de muzicieni s-au aflat pe scena Salii Palatului alaturi de artista cu cea mai spectaculoasa cariera din Romania, incluzand cvartet-ul de coarde Muse, orchestra Agurida, trupa Mahala Rai Banda si o formatie de muzica autentica indiana, Nalyni.Deepcentral, Alex Velea, Damian Draghici & Damian Brothers au cantat alaturi de Loredana o parte din hiturile sale.

De altfel, alte trei concurente din echipa Loredana de la Vocea Romaniei s-au aflat pe scena – Maria Hojda, Oana Brutaru si Beatrice Apostu – in partea de backing vocal.
loredana
Loredana a prezentat in avanpremiera un fragment din musicalul pe care-l pregateste pentru primavara anului viitor – Judy Garland ”La capatul curcubeului” – dezvaluind nu doar o parte din sofisticatele costume care vor fi pe scena, ci si cateva dintre coregrafiile semnate de Razvan Mazilu la care a lucrat intens in ultimele luni. Spectacolul a durat putin peste trei ore, a inclus peste 30 dintre hiturile Loredanei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu