22 noiembrie 2016

Loredana: "Am facut foamea!". Marturisirile uneia dintre cele mai bogate vedete

Este o vedeta care are un tarif urias pentru un concert. Chiar si 15.000 de euro. Insa celebritatea a venit prin munca. Loredana munceste pe scena de la 14 ani, iar uneori viata nu i-a suras deloc.

Vedeta a publicat un volum care contine amintiri din cariera ei de artista. Sunt presarate cu o multime de detalii inedite despre viata ei. Iata cateva>

”La repetiţiile pentru concursul «Steaua fără nume», erau zile în care nu aveam decât un leu şi îmi planificam să mănânc patru chifle. Peste drum de hotel era un fel de minibrutărie, unde făceau nişte chifle foarte bune. Şi am zis: o să îmi iau una dimineaţa, îmi mai iau una la prânz şi îmi păstrez două pentru seară. Costa 25 de bani o chiflă. Nu mi se părea că n-am ce-mi trebuie, fiindcă nu aveam termen de comparaţie. Nu existau copii care să vină cu Mercedesul la şcoală. Câţi bani îmi dăduseră ai mei, atâţia aveam, nu mi se părea nimic anormal,” mărturiseşte Loredana în cartea publicată de editura “Curtea Veche”, citata de click.ro.

Ea povesteste si care a fost sansa ce a ajutat-o sa devina celebra: intalnirea cu regretatul compozitor Adrian Enescu. ”Mi-a cerut să dau o probă. Nu mi s-a făcut frică, eram doar puţin agitată. Mi-a pus un cântec, să îl ascult de 2–3 ori, mi-a aşezat în faţă textul şi apoi a zis: «Hai, înregistrează!» Cântecul era «O inimă de 16 ani». Un cântec foarte dificil! După ce am tras prima dublă, m-a oprit, a reascultat şi a zis: «Eşti genială». M-am înmuiat, toată adrenalina s-a domolit şi m-am relaxat. L-am auzit cum îmi spune: «Uite, ştii ce? Vreau să fac un album cu tine!», povesteşte vedeta în cartea ei. Şi aşa a luat naştere albumul “Bună seara, iubito”, cel mai bine vândut album din muzica românească (peste 1,5 milioane de copii), înregistrat în 1987.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu