22 noiembrie 2016

Keo, acuzat de furt: “Ti-ai asumat munca mea”


Scandal in showbizul autohton! Keo este acuzat de furt, dupa ce a anuntat ca va lansa un nou concept muzical, unul in intregime live.
“Intr-o epoca muzicala a falsului, in care 80% dintre “artisti” se sprijina pe computere pentru a compensa lipsa de talent, o epoca in care se promoveaza prea multi “pacalici” lipsiti de orice dimensiune live, o epoca in care majoritatea concertelor nu ar trebui sa se mai numeasca “concerte” ci mai degraba spectacole de pantomima… eu am hotarat sa lansez PIANO MANIA – un spectacol real, 100% live, in care voi interpreta la pian si la microfon atat hiturile mele proprii cat si numeroase piese celebre ale anilor 80-90”, a anuntat Keo .
Ralflo, cel cu care Keo a colaborat ani la randul, l-a criticat dur pe fostul iubit al Andreei Balan!

“Ce talent, Keo!! ?....?..?....Jumatate din tot ce ai e facut de mine. La unele piese m-ai trecut la UCMR - ADA fara sa semnez eu, ceea ce inseamna ca ai facut fals in acte, la altele nici nu m-ai trecut. Desi am compus cot la cot si in majoritatea cazurilor mai mult eu. Iti doresc sa ai parte de o viata frumoasa, dar nu mai minti publicul cu live-ul (cand mai faci si playback in unele cazuri) si cu calitatea muncii tale furata de la altii. Candva am fost prieteni, dar ai stiut tu sa strici tot, pentru ca ti-ai asumat munca mea si, cand am avut probleme, ai spus ca nu mai poti sa apari langa mine. Asa da “prieten”... P.S: Si nu inteleg ce tot te erijezi in purtatorul Drapelului Frantuzesc in Romania, si tot o dai ca faci evenimente care sa promoveze Franta in Romania, nimic nu te leaga de Franta, amandoi stim asta, acum stie toata lumea... Keep in touch!”, i-a transmis Ralflo.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu