3 noiembrie 2016

Între Andreea Marin şi Tuncay Ozturk a fost „violenţă emoţională”. Uite cine spune asta

Andreea Marin si Tuncay Ozturk 21
După ce-au anunţat că divorţează, mesajele ambilor soţi au fost luate la puricat de presă. Uite la ce concluzii a ajuns confidenta Andreei Marin.De ani buni, Roxana Gabor-Iliescu are o relaţie apropiată şi de respect reciproc cu Andreea Marin. Şi, aşa cum a vorbit public şi în urmă cu trei ani, când Zâna divorţa de Ştefan Bănidin poziţia de mediator şi coach specializat în probleme de cuplu.
Andreea Marin si Roxana Gabor-Iliescu

„El a dat foarte multe detalii despre relaţia lor. (…) Nu a existat nicio linie spre ce a făcut el pentru relaţia asta. (…) Într-o relaţie nu trebuie să fie o concurenţă, ci comunicare. (…) Cred că el a vrut să devină la fel de important ca ea. (…) Nicăieri în declaraţia lui nu am găsit nimic legat de: «Aş face orice să repar asta» (…) Nu cred asta, dar nu aş pune dacă s-ar fi întâmplat. Da, sunt lucruri grave, lucruri de bază, dar mai mult mi-a inspirat lucruri emoţionale. Am putea spune chiar violenţă emoţională: «(…) focul a fost atât de puternic încât nu l-am putut ține sub control și ne-a ars. (…)»”, a comentat Roxana Iliescu .

Andreea Marin si Tuncay Ozturk 20

Din punctul de vedere la Roxanei, luând ambele declaraţii ale soţilor, „decizia Andreei pare fermă, clădită în timp şi cu argumente. Din poezii şi citate reiese însă o dezamăgire ca un oftat prelung. Ca şi cum ar aştepta măcar în ultimul ceas o atitudine bărbătească. Chiar dacă nu ar reuşi să le salveze relaţia, ar salva… reputaţia. Reputaţia iubirii lor”, spune ea într-un amplu articol postat pe blogul personal.

„Ce ar trebui să facă de acum încolo? Să-şi asculte sufletul. Şi să vadă în primul rând ce ar fi putut fiecare să facă şi ce a fost imposibil de făcut. Apoi ce a avut fiecare de câştigat din povestea asta. Apoi să mulţumească, să ierte şi să fie iertat. Să-şi ia la revedere şi să meargă înainte mai bogaţi. Poate material, poate sufleteşte. Ştiu, pot părea texte din basme. E greu de gândit, darămite de făcut de pe o zi pe alta. Sunt însă etape esenţiale pentru a lăsa în spate trecutul cu uşurinţă şi a zbura liber în viitor.”, crede Roxana Gabor-Iliescu, în acelaşi text postat pe roxanailiescu.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu