24 noiembrie 2016

Gest impresionant făcut de fetiţa Andreei Marin

Andreea Marin, dupa divort
De când trece printr-o perioadă dificilă, vedeta de televiziune este şi mai protejată de apropiaţi, iar fiica sa, Violeta, a făcut un gest impresionant pentru ea.Andreea Marin traversează o perioadă grea în viaţa ei, odată cu cel de-al treilea divorţ. Deşi nu arată că suferă şi că este dezamăgită, fiica sa, Violeta, a ajuns la vârsta la care percepe stările sufleteşti, fără prea multe vorbe.

În weekend, Andreea Marin s-a confesat fanilor internauţi cu bucuria mamei surprinse de cel mai tandru gest din partea fiicei sale de 9 ani.
Violeta Banica fiica Andreei Marin
„Aseară am plâns de fericire! Eram tare obosită după o săptămâna grea, de obicei seara mă joc cu fetiţa mea sau gătim ceva împreună sau petrecem timpul altfel unalângă cealaltă, aseară însă i-am spus: „Mami, te superi dacă mă aşez puţin în pat, sunttare obosită şi simt nevoia să stau puţin întinsă? Vii şi tu cu mine?” Ea îmi răspunde: „Stai liniştită, mami, eu am ceva de făcut, mă descurc singură.” A coborât, a cântat puţinla pian, apoi o auzeam trebăluind ceva la bucătărie. ” Ţi-e foame, mami, te ajut cu ceva?” Răspuns negativ, asigurări că nu e nevoie, să stau liniştită în pat, că vine şi ea, împreună cu pisica. Sună telefonul, ceva legat tot de muncă, răspund… deodată, Violetăbagă capul pe uşă: „Mami, închide te rog, e important! ” Nu pot închide chiar imediat, dar scurtez convorbirea. Ea, moşmondind ceva dincolo de uşă: „Ai terminat?” O asigur că daşi mă şi mir de ce stă de cealaltă parte a uşii. Apoi intră cu emoţie în glas şi în priviri, cu şorţul meu de bucătărie aşezat de parcă era o rochie pentru ea până în pământ, cu tava frumos aranjată în mâini… mi-au dat lacrimile imediat … ” Mami, ţi-am pregătit o surpriză, ca să te simţi mai bine… iartă–mă, am cam stricat toată pâinea ca să pot modela inimioara din mijloc, dar sper să îţi placă… am pus şi un şerveţel asortat violet, cum îţi place ţie, şi ţi-am făcut şi un ceai de fructe fără zahăr, aşa cum bei tu… Şi măduc să îţi aduc şi o cană cu lapte cald cu cereale, am auzit că e bun să te linişteşti dacăeşti prea obosită… Să ştii că în toate am pus şi un ingredient secret: multă iubire… ” Ce-ar mai fi de zis?! Mi-au trecut toate, am râs şi am plâns de fericire în acelaşi timp, ştiu cănu există iubire mai mare şi mai adevărată pe pământ…”, a povestit Andreea Marin pe contul ei de socializare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu