8 noiembrie 2016

Gazeta Mondena,te face vedeta ! El este tanarul cantaret care vrea sa aduca folclorul dobrogean pe mainii bune ! FOTO/VIDEO


S-a nascut in data de 16 ianuarie 2005,el este Eduard Bogdan Serban care promite multe in folclorul dobrogean.Este elev in clasa a V-A la Scoala Gimnaziala Nr.1,Hirsova,din judetul Constanta.
In EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro , Eduard Bogdan Serban a vorbit in PREMIERA , despre dorintele lui de a ajunge un cantaret cunoscut atat in Dobrogea cat si in Romania dar si cum si-a inceput cariera artistica profesionala ''Am inceput activitatea mea muzicala acum 4 ani ,mi-am dorit foarte mult sa cant, asadar mama mea m-a dat la doamna profesor Camelia Voicu in cadrul Casei de Cultura a orasului unde locuiesc,ma pot madri ca in activitatea mea muzicala am participat la diferite festivaluri de muzica populara si am obtinut frumoase diplome'PRIMĂVARA DOBROGEANĂ”,”MLĂDIȚE DOBROGENE””FESTIVALUL DE MUZICĂ UȘOARĂ SI POPULARĂ”TINERE SPERANȚE” a declarat Eduard Bogdan Serban pentru Gazeta Mondena.

PREMII:

FESTIVALUL ”MLĂDIȚE DOBROGENE” – PREMIUL I

FESTIVALUL ” PRIMĂVARA DOBROGEANĂ” EDIȚIA IV – PREMIUL I

FESTIVALUL ” PRIMĂVARA DOBROGEANĂ” EDIȚIA V – PREMIUL I

FESTIVALUL DE MUZICĂ UȘOARĂ SI POPULARĂ”TINERE SPERANȚE” – PREMIUL II

FESTIVALUL DE MUZICĂ UȘOARĂ ”MLĂDIȚE DUNĂRENE” – MENȚIUNE

APARIȚII TELEVIZATE :

POSTUL TV FAVORIT – EMISIUNEA ”SPECTACOL CU CÂNTEC”

POSTUL TV NASUL – EMISIUNEA ”CARAVANA ISTETILOR”

Eduard Bogdan Serban este perseverent in ceea ce priveste formarea personala ,cantaretul care promite multe in folclorul romanesc este un personaj interesat de tot ceea ce-l incojoara ,dornic de a investiga si participa cu drag la evenimente si la organizatiile la scoala si la clubul elevilor  .Activeaza ca si voluntar junior la ''G.L.T Forever Scouts '' Hirsova .

VIDEO : Eduard Bogdan Serban - Busuiocul fetelor :

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu