14 noiembrie 2016

Gazeta Mondena,te face vedeta ! Ea este Emilia Tanasescu , o tanara speranta care promite multe in folclorul gorjenesc ! FOTO


Emilia Tanasescu  este o tanara interpreta ce promite multe in folclorul gorjenesc.Ea este  nascuta pe date de 9 octombrie 2008.

In EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro , stam de vorba cu tanara interpreta de muzica populara,Emilia Tanasescu care a vorbit despre debutul ei muzical ''Am inceput sa cant de la varsta de 5 ani,la 5 ani am facut primi mei pasii spre muzica si sa cant muzica autentica ,la 5 ani am castigat premiul II la Casa Armatei ,iar la varsta de 6 ani jumate am castigat premiul I in prestatia muzicala,iar apoi la varsta de 7 ani jumate am castigat si locul II la un concurs organizat de profesorii mei '' a declarat Emilia Tanasescu pentru Gazeta Mondena.

Emilia are varsta de 8 ani si este pasionata de muzica populara si niciodata nu ar renunta la aceasta pasiune si anume de folclorul romanesc.Este inscrisa la Scoala Populara de Arte din Bumbesti-Jiu,Jud.Gorj,avandui pe cei mai mari in muzica populara ca si profesori : Claudia Torop ,Elena Balan. Ea ne-a mai declarat ca imparte muzica si cu vioara '' Ador si imi place acest instrument sunt la inceput de cariera dar vreau sa ajung pe culmile muzicii populare '' a declarat Emilia Tanasescu.


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

2 comentarii:

  1. De cand este profesoara Elena Balan la Sc.Populara de Arte,sectia externa Bumbesti-Jiu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar trebui sa va interesati mai bine , inainte de a-ti scrie acest articol, ca la Sc.Populara de Arta Tg Jiu sectia externa Bumbesti-Jiu este instructor la Ansamblul Datini si Obiceiuri Populare, Daniel Vancea si corepetitor Falcoe Constantin, in niciun caz doamna Elena Balan.

    RăspundețiȘtergere