21 noiembrie 2016

Dragostea de muzica populară o face mai fericita pe o cantareata de la noi ! Vezi despre cine este vorba ! FOTO/VIDEO


Muzica populară astăzi are de pierdut în faţa muzicii tehno sau dubstep. Cu toate astea, fiecare gen muzical îşi are publicul său.Ea este Mihaela Cojocaru o solista de muzica populara din Craiova care  a vorbit in PREMIERA despre activitatiile profesionale pe care le are si anume : muzica si profesia de director unei scoli.

Muzica populară îmi este mai aproape sufletului, am reuşit să pătrund şi să înţeleg esenţa acestui gen muzical,spune cantareata de muzica populara Mihaela Cojocaru care a acordat un INTERVIU , reporterilor ziarului gazetamondena.ro  '' La noi în ţară există cultul muzicii populare. Avem multe orchestre bune, ce ne dau şanse să creştem, avem destui interpreţi, care promovează acest gen de muzică. Desigur că mereu există loc de mai bine, dar la moment situaţia cred că este una favorabilă. Chiar şi pentru cei tineri: dacă eşti şmecher şi abil - reuşeşti să îţi ocupi un loc sub soare. Doar că asta depinde în totalitate de tin.dintotdeauna m-am regăsit în muzică: fie că trăiesc o dezamăgire sau un moment de veselie. Muzica populară mereu îmi oferă această posibilitată. Acultînd-o şi mai ales cîntînd-o mă simt atît de bine, ca peştele în apă. Ea mă ajută să redau absolut tot ceea simt '' a declarat Mihaela Cojocaru pentru ziarul Gazeta Mondena.

'' Imparte muzica si cu profesia de director a unei scoli din Craiova '' 

Ea este Mihaela Cojocaru,o interpreta de muzica populara cunoscuta in Craiova ,care si-a facut un drum spre cariera muzicii populare dar si drumul de a ajunge director unei scoli din Craiova .Pasiuniile le imparte in doua categorii si sustine ca poate face fata unei partide care se multumeste de produsul finit '' Imi place ceea ce fac si anume cand spun ca pot face fata a doua categorii cea de director la o scoala dar si de a canta pentru ce imi iubesc muzica '' a mai explicat Mihaela Cojocaru pentru Gazeta Mondena.


Vezi aici INTERVIU integral :


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu