17 noiembrie 2016

Dorian Popa spectacole+18 ani! face show cu striperi

dorian-striperi
Idolul adolescentelor, Dorian Popa pe urmele lui Miley Cyrus. S-a specializat în show-uri erotice cu striperi, interzise bărbaților!În urmă cu cinci ani Dorian Popa rupe inimile adolescentelor din întreaga țară cu trupa fenomen LaLa Band și prin apariția sa în serialul Pro TV ”Pariu cu viața”. În prezent a ajuns să se vândă la pachet cu o brigade de striperi pentru a distra doamnele cu poftă de viață.

Ca și fostul ingenuu personaj Disney Hannah Montana, devenită Miley Cyrus, solista regină a show-urilor vulgare și lascive, Dorian Popa a îngropat vremurile când cânta despre dragoste și probleme adolescentine.
dorianpopa
Mai nou, Dorian își face apariția printre musculoșii striperi de la Taboo Boys, la un eveniment intitulat ”Noaptea femeilor”, organizat într-un local bucureștean chiar după ”Ziua internațională a bărbaților”, pe 19 noiembrie a.c.Va fi un show exclusiv pentru doamne și domnișoare, accesul bărbaților fiind permis după miezul nopții, după 00.45.

Dorian Popa, în vârstă de 28 de ani, și-a schimbat imaginea de cumințel după ce și-a umflat mușchii în sălile de fitness și a scos piesa ”Lasă cucu-n pace” (imediat după participarea sa la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” al Pro TV), melodie devenită laitmotivul serii de striptease masculine, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu