11 noiembrie 2016

Din cauza năravurilor, lui Nilă i s-a dărâmat și cariera și viața sentimentală! L-a lăsat Alina Lica!

alina-lican-nila
Alina Lica, frumoasa ce a crezut că face bărbat din Nilă, i-a dat acestuia cel mai dureros cartonaș roșu din carieră. Fostul stelist își plânge amarul pe la prieteni căci a fost disponibilizat și de echipă, dar și de iubită!Cum o nenorocire nu vine niciodată singură, Nilă, pe numele său Mihai Costea, a fost îndepartat săptămâna trecută de echipa Al Attihad Kalba din Emiratele Arabe Unite, dar și de cea care i-a dat credit să-i demonstreze că este vrednic de a face casă bună împreună.
mihai-costea-cu-alina-lica
Se pare că Mihai Costea a fost eliminat de la inima Alinei de mai multă vreme însă, în toată acestă perioadă au fost mai multe încercări de a se ”recalifica”, dar s-a împiedicat singur de vechile sale năravuri, dependența de anturaj și pariuri, din cauza cărora a fost dat afară de la fostul său club, F.C .Voluntari.
mihai-costea-620x620
Alina, în vârstă de 30 de ani, blonda care l-a smuls pe fotbalist din zona mondenă, și i-a reabilitat imaginea după relația cu năbădăi pe care Nilă a avut-o cu Daniela Crudu, a locuit cu acesta aproape un an de zile în Dubai, pe perioada contractului fotbalistului, și părea că relația lor merge spre un nou pas. În vara anului curent frumoasa vâlceancă s-a întors acasă singură, moment în care Nilă, din deprindere, s-a întors la vechile sale cusururi, fapt ce a făcut ireparabilă relația lor.

Mihai Costea (28 de ani) și Alina Lica s-au cunoscut în urmă cu doi ani de zile, în orașul lor natal, la Rm. Vâlcea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu