14 noiembrie 2016

Cum arata Madalina Ghenea in copilarie. Vei fi uimit!


Probabil satul asa fie acuzata ca si-a sculptat fata si trupul cu numeroase operatii estetice, Madalina Ghenea a publicat o fotografie cu ea din copilarie, in care trasaturile ei cele mai dezbatute: nasul si buzele sunt aproape identice cu cele de la maturitate.
O fetita dragalasa si dulce foc. Asa era Madalina cand era mica. Si mai ales visatoare. Pentru ca si-a dorit de mica sa ajunga cunoscuta, sa prezinte festivalul de la Sanremo. Ani mai tarziu, visul i-a devenit realitate. Dar orice vis, vine cu partea lui de cosmar. Speculatiile despre interventiile estetice pe care si le-ar fi facut romanca sunt numeroase. Insa Madalina a vrut sa puna capat oricarei banuieli, odata pentru totdeauna. In primul rand, o face prin aceasta imagine:

In al doilea rand, ea scrie direct pe pagina ei de Facebook ca nu s-a operat la fata, insa lasa loc liber speculatiilor vizavi de anumite proceduri de infrumusetare. "Termenii de operatie estetica si procedura estetica sunt des intalniti, mai ales in mediul on-line si literatura tabloida. De multe ori acestia sunt folositi echivoc, cu aceeași semnificatie. Exista multe intrebari si conceptii gresite, in special la nivelul pacientilor, care cred ca acesti termeni sunt sinonimi. In fapt ei sunt diferiti. In cazul unei proceduri estetice nu se taie nimic ,nu se face o anestezie generală, nu sunt aceleași riscuri", a scris Madalina pe pagina ei de Facebook. Ea a tinut insa sa precizeze ca nu si-a taiat fata niciodata si ca nici nu o va face.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu