18 noiembrie 2016

Cristi Borcea a divorțat de Alina Vidican la penitenciar

cristi_borcea_au-divortat
E oficial! Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorțat azi. S-a întâmplat la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo este încarcerat, şi nu la un birou notarial, așa cum s-ar fi așteptat mulți.Chiar dacă se părea că fostul şef dinamovist şi soţia sa au căzut la pace şi au uitat de despărțire. Actele de divorț au fost depuse pe 4 august, la Judecătoria Buftea.


Deşi s-a vorbit despre o împăcare între cei doi, după întoarcerea Alinei din America, iată că soţii Borcea au decis totuşi să divorţeze.

Valentina Pelinel are toate motivele să fie fericită! tatăl copilului ei va fi în curând un om liber. E drept că va mai avea de așteptat puțin, pentru că în acest moment judecătorii sunt în vacanță, dar divorțul e sigur. Din documentele depuse la judecătorie, reiese că soții Borcea au cerut amândoi divorțul.

5 ani a durat casnicia dintre Cristi Borcea si Alina Vidican

Cristi şi Alina s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, la o lună de la divorţul fostului acţionar dinamovist de Mihaela. Omul de afaceri are doi copii cu soţia sa Alina, un băiat, George Alexandru, de 4 ani, şi o fetiţă, Gloria, de 10 luni. Fosta soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit trei copii: Patrick (18 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (12 ani). El mai are o fată, Carolyn (9 ani), pe care a conceput-o cu o fostă amantă, Simona Voiculescu. Iar, de la începutul lunii iunie, are un al şaptelea moştenitor, pe Milan Cristian, băieţelul dăruit de Valentina Pelinel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu