24 noiembrie 2016

Corina și-a arătat ”pisica” la un concert FOTO

corina
Nonconformista Corina şi-a făcut apariţia pe scenă într-o ţinută fără secrete în ceea ce priveşte nurii săi.Sâmbătă noapte solista, în vârstă de 36 de ani, a susținut o cântatare într-un club din București, unde fanii au avut parte de un show xxx cum numai la Miley Cyrus mai vezi.


Corina, se dovedeşte o Lady Gaga a biz-ului muzical românesc, cu fiecare apariţie a sa reuşeşte să şocheze. Şi are cu ce căci lansează provocări vestimentare pe care cheltuie o avere, fiind una dintre cele mai bune ”cotizatoare” din lumea muzicală autohtonă, abonată la mulţi stilişti şi designeri renumiţi. Corina este invidiată de crema solistelor de pe la noi, nu datorită talentului şi investiţiilor pe care le face căci este singura solistă care nu cheltuie banii pe vacanţe şi automobile luxoase, ci pe artificii de imagine şi melodii. Mai mult de jumătate din onorariul său (între 1800 şi 25000 euro) se distribuie pentru a avea mereu o prezenţă scenică de senzaţie şi care lansează controverse.

Corina este mama unui băiețel de opt ani, însă are o siluetă de invidiat și nu se sfiește să-și expună corpul în ținute cât mai provocatoare. În acest weekend, aceasta a oferit un show de zile mari la concertul de club

corina-hot
Artista a dansat lasciv, iar costumația sexy i-a lăsat la vedere părțile intime. Corina le-a oferit fanilor un „peisaj” de neuitat. În timp ce se mișca provocator alături de dansatorii ei, fanii au filmat-o pe cântăreață cu părțile intime la vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu