11 noiembrie 2016

Andra pregătește primul concert la Sala Palatului

andra-iubirea schimba totul
Una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din România, Andra, va concerta pentru prima dată la Sala Palatului din Bucureşti. Artista pregătește concertul „Iubirea schimbă tot”, care va avea loc pe 25 februarie 2017.Programat strategic în luna iubirii, show-ul „Iubirea schimbă tot” va dura două ore şi jumătate şi va include mai multe schimbări de decor, de ţinute şi alte nenumărate surprize pregătite de artistă. Mai mult, Andra ne promite şi o serie de invitaţi speciali, care vor cânta alături de ea pe scena de la Sala Palatului.

Astfel, cântăreaţa, care tocmai a câştigat pentru a doua oară premiul „Best Romanian Act” la MTV Europe Music Awards 2016, îşi va promova atât hitul care dă numele concertului, cât şi alte single-uri şi duete lansate anul acesta, precum: Without You”, împreună cu David Bisbal, „Butterfly”, alături de Fly Project, „Why” şi „Floare de nu-mă-uita”.
andra
„Sunt foarte fericită să vă dau această veste. Pentru mine este un vis implinit. «Iubirea schimbă tot» este un spectacol gândit şi dedicat celor care mă iubesc, mă susţin şi mă ajută de când mi-am ales drumul în viaţă. De mult timp mă gândesc la acest concept, dar acum pot spune că nu putea să se intâmple într-un moment mai bun din viaţa mea. Sunt pregătită să împart cu toţi cei care vor veni la Sala Palatului cele mai sincere sentimente şi trăiri”, a declarat Andra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu