8 noiembrie 2016

Anca Serea: "La prima nastere aveam 22 de ani si am nascut natural, fara epidurala, un copil de 4.550kg"

Imagini pentru anca serea
Anca Serea a dezvaluit pentru perfecte.ro care sunt secretele sale de frumusete, dar a povestit si despre experientele pe care le-a trait in timpul celor cinci sarcini.

Are o dieta restrictiva si face Pilates

"Am un regim de viata sanatos. Nu consum dulciuri, produse cu zahar, nu beau produse nesanatoase, nu mananc fast food, nu prea mananc carne. Merg si la Pilates de doua ori pe saptamana, este sportul care mi se potriveste cel mai bine. Lucrez cu greutatea propriului corp. Am incercat si la aparate, si cardio, si aerobic, dar a doua zi nu mai voiam sa o iau de la capat".

Despre perioada sarcinii si cele 5 nasteri

"Sarcina este o perioada minunata, pentru mine a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea. Nu trebuie sa ne plangem, pentru ca merita. Cand tii pruncul in brate, nu se compara cu nimic in lume. Am consumat multe lactate, calciu, proiteine, multe fructe si legume, dar nu m-am abatut de la regimul meu dinainte. Nu prea am luat vitamine, pentru ca nu cred in ele. Incep ziua cu un suc preparat de mine. Manac multa lamaie, kiwi, care au vitamina C. Acum am miere cu catina, aloe vera cu lamaie".

Imagini pentru anca serea

Are parul suta la suta natural

"Nu l-am vopsit niciodata. E culoarea lui naturala. El este si foarte drept in general. Folosesc doar ulei de masline saugalbenus de ou sau apelez la masti o data pe luna".

Nu isi pedepseste copiii

"Eu sunt mamica lor, dar si prietena lor. Imi place sa discut foarte mult cu ei si sa petrecem timp de calitate. Nu prea ii pedepsesc, nu i-am pedepsit aproape niciodata. Iar atunci cand i-am pedespit, n-am vorbit de exemplu 10 minute cu ei"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu