17 noiembrie 2016

Alex Velea hulit în Statele Unite! N-a mai cântat căci erau puțini spectatori

alex-velea-sua
Alex Velea și-a anulat spectacolul care urma să-l susțină duimincă, la Cleveland, USA din cauza certurilor cu organizatorul concertului și a numărului mic de spectatori veniți!Dincolo de neînțelegeri, mai mulți plătitori de bilete s-au revoltat deoarece Velea a fost prezent la fața locului dar nu a acceptat să urce pe scenă. Mai mult, spun martori, solistul tatuat a fugit cu mașina organizatorului lăsând cu buza umflată plătitorii de bilete care au venit de la mari distanțe.
alex-velea-chicago
”Vă scriu din Clevland (Cleveland-n.r.), azi trebuia să am ultimul concert din cele 6 prevăzute în contractul pe care l-am încheiat cu Branko (Branko Podrumedzic). Din păcate acest concert, cât si cel din Philadelphia, nu s-au mai ținut, vina aparținându-i în totalitate organizatorului menționat mai sus. Fiind departe de casă și din respect pt. cei care au venit să-mi asculte muzica, să-mi vadă showul pe care l-am pregatit alături de echipa mea și Rashid și să se simtă bine alături de noi, în toată această perioadă în care m-am aflat aici, am acceptat o serie de compromisuri (de la remunerație până la condițiile tehnice precare). Am primit din păcate o serie de mesaje în urma anularii concertului de azi, prin care v-ati manifestat nemulțumirea, însa aș vrea să înțelegeți că mi-am dorit la fel de mult ca și voi să se țină concertul, am avut de pierdut și eu din cauza asta, sunteți îndreptățiti să fiți supărați însa nu pe mine. Îmi doresc foarte mult să revin în America pe viitor, să colaborez cu cât mai mulți oameni care vor să facă lucruri frumoase pt românii plecați… însă mi-aș dori în același timp ca acest “organizator” să nu mai aibă șansa să aibă pe mână artiști, să nu mai dea speranțe fanilor care-și doresc ceva calitativ, sa nu mai aibă deschidere spre această industrie. Discrepanța fabuloasă dintre primirea grandioasă din prima zi și modalitatea în care s-a comportat de fapt în tot acest timp, îmi lasă un gust amar”, a tunat Velea pe pagina sa de Facebook sperând să convingă cei ce au venit la concerte să nu rămână supărați.

În urmă cu două săptămâni, Velea se simțea copleșit de primirea sa în Chicago, Statele Unite, printr-un veritabil spectacol care i-a fost dedicat, cu un ansamblu folcloric, taraf, pâine, sare și limuzină.

”citesc mesajul tau si iti dau dreptate, dar pe scurt : ai fost acolo la sala ..puteai a vii pe scena si aratai fanilor ca chiar daca ai iesit pe minus in seara aia, stii sa iti onorezi fanii.Dar ai venit ,te-ai dus undeva sa te machezi si dus ai fost …Le-ai mai si furat masina la organizatori de au vrut astia sa te dea la politie! Fiica mea de 12 ani mi-a zis dupa ce ai plecat…too bad ,ireally wanted to meet a young romanian artist that young people like..Next time girl…i-am zis. Cind nu se vor gindi la bani macar ptr. o clipa”, este unul din mesajele răspuns ale spectatorilor din Cleveland.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu