6 octombrie 2016

Smiley şi Laura Cosoi au rămas prieteni

Laura Cosoi si Smiley

Smiley şi Laura Cosoi au trăit o poveste frumoasă de dragoste, care s-a încheiat în 2012 după 5 ani de relaţie. În acea perioadă, cei doi formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc şi toata lumea se gândea ca într-o zi se vor casători.

Laura Cosoi si Cosmin Curticapean

Drumurile lor s-au despărţit, însă cei doi au rămas prieteni în continuare. Laura este astăzi căsătorită cu Cosmin Curticăpean, iar cei doi au răspuns invitaţiei lui Smiley care a deschis Alllive, un spațiu al distracției și al showurilor live, situat la parterul studiourilor HaHaHa Production.

Laura Cosoi, Smiley, Cosmin Curticapean

În urmă cu 4 ani, vestea despărţirii lor a fost dată printr-un comunicat: “Dupa o relatie care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi si Smiley au decis sa mearga pe drumuri separate. Cei doi au ajuns de comun acord la aceasta decizie, fiind convinsi ca aceasta este cea mai buna varianta pentru amandoi”.

Laura Cosoi si Smiley

„Aseara s-a lansat Alllive, un loc unic dedicat concertelor si spectacolelor! Felicitari Smiley si HaHaHa Production”, a scris Laura acum pe Facebook, primind numeroase felicitări pentru maturitatea de care ea, Cosmin şi Smiley dau dovadă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu