6 octombrie 2016

Scandal monstru ! Marius Televijan o desfiinteaza pe Iulia Albu ! '' Sa nu uităm ca ai umblat 3 ani de zile cu gaina în cap ca sa fi bagata în seamă de media '' ! Vezi de la ce a pornit totul

Imagini pentru iulia albu
Iulia Albu pare sa fie in centru unui scandal care pare sa ia amploare npe internet.se pare ca un personaj controversat din lumea mondena ,Marius Televijan nu ia placut deloc modul in care critica vestimentatia unor fete care participa la o emisiune televizata in care Iulia Albu este  in acest proiect televizat.


Marius a postat pe contul lui de socializare un mesaj in care o critica dur pe designer-ul Iulia Albu ''  Iulia Albu îți urmăresc emisiunea,sincer mai mult ca este Raluca Badulescu pe acolo si ea măcar are un stil aparte în exprimare si este putin mai drăguță cu fetiscanele alea care nu stiu sa lege 2 fraze, dar totusi sa nu uităm ca ai umblat 3 ani de zile cu gaina în cap ca sa fi bagata în seamă de media.Eu zic sa nu mai încerci sa te dai în bărci asa de pomană ca oricum nu te ia mai nimeni în seamă!!! '' a scris Marius Televijan pe contul lui de socializare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu