7 octombrie 2016

Relația lui Răzvan Simion cu Lidia Buble la microscop

Imagini pentru razvan simion cu lidia buble
După o perioadă mai dificilă, Răzvan Simion (36 de ani) și Lidia Buble (23 de ani) trăiesc din plin o frumoasă poveste de dragoste. Îi leagă un șir de coincidențe, în care cifra 8 joacă un rol important, au o mulțime de lucruri în comun, în ciuda diferențelor, și o mulțime de planuri. Răzvan este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de la noi, motiv pentru care se trezește de la 18 ani cu noaptea-n cap. Au fost mai întâi anii de matinal de la radio, apoi, de opt ani încoace, „Neatza cu Răzvan și Dani“ (Antena 1) îi ocupă diminețile. În ultimii șase ani a prezentat showul „X Factor“, care va continua cu un nou sezon din septembrie. Lidia, în schimb, este abia la începutul carierei sale muzicale. A debutat acum doi ani cu melodia „Noi simțim la fel“, împreună cu Adi Sână, și de atunci succesul nu o ocolește deloc. Are perioade în care concertele se țin lanț, aproape în fiecare seară a săptămânii. Așadar, un matinal și o nocturnă, care sunt ocupați aproape în permanență cu proiecte profesionale.
Când mai au timp de ei și de relația lor? A fost prima întrebare pe care le-am pus-o în ziua în care i-am cunoscut, la ședința foto. De-abia se întorseseră de la Oradea, Răzvan era prins cu filmările pentru ”X Factor“, iar Lidia, cu concertele și repetițiile. Secretul lor este unul… matematic, mi-a explicat Răzvan, cel responsabil cu organizarea la ei în cuplu. Au un Excel în care-și notează fiecare zilele ocupate și, când se ivește ceva în care sunt liberi amândoi, profită la maximum pentru a petrece timp împreună. Vacanță n-au avut vara asta, doar câteva weekenduri furate, în care au dat o fugă la Paris, la concertul lui Beyoncé, sau în Spania. Dar își vor lua revanșa în iarnă, când plănuiesc o vacanță într-o destinație exotică, pe care o așteaptă cu mare nerăbdare. Viața lor este un tumult continuu (un vortex cu multe întâmplări, spune Răzvan), datorită profesiilor, dar nu se plâng, este ceva asumat. Și, după cum declară amândoi, trăiesc cea mai bună perioada a vieții lor.

Imagini pentru razvan simion cu lidia buble

Nu știam foarte multe despre relația lor, ocolind în mod intenționat ziarele descandal, așa că am preferat să îi las să-mi povestească fiecare partea lui de poveste. Cum Răzvan este organizatorul, cel care pune la cale excursiile, plecările și vacanțele în cele mai mici amănunte, a fost primul care mi-a povestitînceputurile iubirii lor, iar Lidia, cea care aduce energia, buna dispoziție și optimismul în cuplu, a completat povestea cu amănunte. Când s-au cunoscut,Lidia era la începutul carierei, iar Răzvan se afla într-o periodă în care nimic prea bun nu părea să i se întâmple. Să-i dăm cuvântul: „Mă retrăgeam dintr-o relație care a durat mult, de pe urma căreia am doi copii senzaționali (Ianca, 12 ani, și Tudor, 8 ani). Se produsese o ruptură din care nu am putut să ieșim niciunul dintre noi. Și, așa cum se întâmplă în poveștile frumoase de dragoste, atunci a apărut Li-dia, care mi-a completat un gol și mi-a redat aripile care mi se rupseseră. Nu mai zburam de mult, mergeam mai mult pe jos și aveam nevoie să mă ridic. Ne-am cunoscut, întâi la mine în emisiune, apoi la concerte prin țară, și am continuat pas cu pas. Nu a fost ceva fulgerător, în care să închidem toate ușile în urma noastră. A fost o perioadă de tatonare, în care eu primeam zilnic confirmări că ea e ce trebuie pentru mine. Că pot să îmi câștig dreptul de a fi din nou fericit, ca orice om pe lumea asta. Și Lidia, cu tinerețea ei, mi-a arătat că poate să-mi dea ce-mi lipsește: liniște, înțelegere, apreciere, valorizare, empatie, grijă față de cel de lângă tine, cu care împarți un mic dejun senzațional (nu englezesc!). Chiar dacăbărbații încearcă să pară mai duri, vor aceleași lucruri ca și femeile. O măsură a valorii transpusă în gesturi mici. E important că ne-am umplut unul altuia niște goluri, pentru că asta căutăm cu toții: să ai un plin, un tot.“
Imagini pentru razvan simion cu lidia buble
O perioadă au evitat să își oficializeze relația, pentru că se temeau de ceea ce urma să se scrie despre ei, de „gura lumii“ – mai mult Răzvan, care nu își încheiase î­ncă oficial relația și care se gândea la impactul asupra celor doi copii ai săi.„Eu știam că va fi un tăvălug foarte mare. Nu am terminat o relație pentru că a apărut Lidia, nu mi-am lăsat copiii, ci s-a întâmplat ca Lidia să apară în momentul în care terminam o relație. Am divorțat de mama copiilor mei, nu de copiii mei.“ Așa că este în continuare la fel de implicat în viața micuților, pe care îi duce/ aduce de lașcoală și chiar locuiește destul de aproape de fosta sa casă, pentru a fi mai aproape de ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu