17 octombrie 2016

Raluca Arvat a dat ProTV-ul pe TVR

Raluca Arvat, la TVR
Zvonul de peste vară s-a confirmat: fosta prezentatoare a ştirilor sportive a intrat în echipa televiziunii publice.Timp de aproape 15 ani, știrile sportive de la ProTV s-au identificat cu Raluca Arvat. Ultimul direct de la pupitrul Pro TV l-a făcut la începutul anului trecut, înainte să devină mama unui băiețel, în primăvara lui 2015.

Acum, Raluca Arvat se alătură televiziunii publice, unde va prezenta principalul Telejurnal de la TVR 2, de la ora 19.00 .

”Telejurnalul de la ora 19.00, vă conectează, în fiecare seară a săptămânii, cu cele mai importante şi relevante ştiri ale zilei. De luni până vineri, ele vor fi prezentate de Raluca Arvat, iar în weekend de către Stela Popa. Fiecare ediţie va fi urmată de la ora 19.45 de programul de Sport, prezentat în timpul săptămânii de Costin Deşliu iar sâmbăta şi duminica de Sandra Izbaşa”, se arată într-un comunicat al Televiziunii Române.

Raluca Arvat este jurnalist din 1994, când a început să lucreze în presa locală. În 1996 a devenit corespondentul de știri al ProTV din Brașov. În 2000 a venit la București, la pupitrul știrilor din sport, de la ProTV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu