3 octombrie 2016

O vedeta de la noi a decis sa slabeasca foarte mult ! Vezi despre cine este vorba si cine este antrenorul ei personal ! FOTO


A decis sa faca o noua schimbare in viata ei personala avand si probleme mari de sanatate .Este vorba de Adina Popescu,managerul Bahmu Atelier Timisoara care cu orice pret a dorit enorm sa slabeasca.


In EXCLUSIVITATE , pentru ziarul gazetamondena.ro , va prezentam cateva fotografii spectaculoase  in care Adina Popescu a slabit foarte mult  '' In urma cu 5 luni am decis sa fac o schimbare majora în viata mea având mari probleme de sănătate,Mihaela Scurtu medic nutriționist ma supravegheat foarte atent în tot procesul de slăbire și ma învățat sa mănânc sănătos sa renunț la vechiurile obiceiuri proaste,am avut noroc sa o am alături și ca prietena și ca medic și-i rămân recunoscătoare pentru nervii de fier !După ce am reușit sa slăbesc ma preluat Cătălina Badeata pentru a ma ajuta sa slăbesc și sa ma tonifiez,merg de 4 ori pe săptămână la sala unde Cătălina se ocupa în particular de mine,ea este o sportiva de performanta împreună cu soțul ei care este și el sportiv !Ma simt norocoasa sa fiu înconjurată de oameni minunați care îmi sunt foarte dragi ''  a declarat Adina Popescu pentru Gazeta Mondena.


'' Antrenorul Adinei este o concurenta care a participat la un concurs important din Romania  '' Adina Popescu,se poate lauda ca are un asa antrenor de fitness,se pare ca vedeta de la noi pare sa lucreze intens cu antrenoarea Cătălina Badeata,cea care a si participat la un concurs important din Romania.

Cine este Catalina Badeata 

Catalaina Badeata - este de meserie  antrenor personal,  si activeaza de peste  8 de ani in lumea fitness-ului dar si al culturismului.Nu demult Catalina a avut un succes pe  care sa ii impresioneze pe juratii unui concurs intercativ asupra fitness-ului ,la modul cum arata de senzationala.

MASS WITH CLASS este compus din cei mai buni sportivi care reprezinta pe plan national si international Timisoara, in aceasta categorie se numara si Catalina Badeata dar si sotul ei Alex Badeata.

Adina Popescu face si un anunt cu privire la magazinul pe care il detine in Timisoara  : '' Ma pregătesc pentru luna noiembrie când voi pregăti o noua prezentare Bahmu Atelier '' a cochis Adina Popescu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu