3 octombrie 2016

Lora se interneaza astazi in spital! Iubitul ei va ajunge pe mana specialistilor din Turcia

Inceput de saptamana greu si incarcat de emotii pentru Lora. Zilele acestea, cantareata se va afla in Turcia, la un spital specializat in afectiuni urologice, iubitul ei, Ionut Ghenu, urmand sa fie supus unor analize.La doi ani de cand a luat primul contact cu sistemul medical turcesc, Lora se pregateste pentru o noua internare in spital. De acesta data, persoana apropiata artistei care are probleme serioase de sanatate este Ionut Ghenu, impresarul, managerul si iubitul ei.
Lora isi va insoti iubitul in Turcia si ii va fi alaturi in timpul investigatiilor de specialitate si, daca este cazul, si a unei posibile interventii chirurgicale.
Problemele medicale ale lui Ionut Ghenu sunt mai vechi, dar s-au acutizat alarmant in ultima perioada. In urma controalelor medicale realizate la clinicile din Romania, Ionut Ghenu a descoperit ca sufera de o afectiune renala si imediat dupa primirea vestii ingrijoratoare a cautat sa obtina o a doua opinie medicala.
Astfel, la sugestia lui Ensar Duman, un consilier medical care are o stransa legatura cu toate clinicile si spitalele din Turcia, Lora si Ionut Ghenu au trimis setul de analize realizate in Romania spre a fi analizate de specialistii urologi turci. Din pacate, vestile nu au fost tocmai linistitoare, ba din contra! Medicii le-au recomandat Lorei si iubitului ei sa vina in Turcia pentru a realiza alte investigatii amanuntite, problemele la rinichi intampinate de Ionut Ghenu fiind foarte serioase. Ei au solicitat refacerea analizelor medicale realizate in Romania, specialistii luand in calcul posibilitatea unei interventii chirurgicale la care ar urma sa fie supus iubitul Lorei.
Din informatiile noastre, astazi, la prima ora a diminetii, Lora si iubitul ei se vor imbarca intr-o cursa care ii va duce in Turcia, la Istanbul. Pentru ca au optat pentru un pachet complet de servicii de lux, Lora si Ionut Ghenu vor beneficia de un tratament regal. Ei vor beneficia de transport intre hotel, aeroport si spital, spitalizare in conditii de lux si un tratament medical cu aparatura performanta si de cea mai buna calitate. In plus, pentru ca in spitalele turcesti se practica metoda ca apartinatorii celor internati sa fie gazduiti in spital si sa ocupe rezerva impreuna cu persoana care face investigatii, Lora va sta non-stop alaturi de Ionut Ghenu, iubitul ei.
In urma cu doi ani, Lora facea cunostinta pentru prima oara cu sistemul medical turcesc, dupa ce mama sa era diagnosticata cu cancer la san. Ajutata si sfatuita de Ensar Duman, Lora s-a adresat medicilor din Turcia, mama sa fiind supusa unei masectomii totale a sanului stang, medicii inlaturand sanul afectat si posibilul pericol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu