31 octombrie 2016

Gazeta Mondena,te face vedeta ! E indrumat de cel mai bun saxofonist din Mehedinti ! Tanarul de 8 ani vrea sa ia lectii de instrument muzical de la celebrul Ionel de la Cetate ! FOTO/VIDEO


Asa cum cel mai mediatizat si foarte bun saxofonist din Mehedinti indruma 17 copii spre calea muzici si anume instrumentul muzical ( saxofonul ).

Ionel de la Cetate a vorbit despre tanarul care il are sub aripa si care il invata la instrumentul muzical,acesta a vorbit despre cum si-a inceput sa le ofere lectii ale muzici dar si cum acesta a invatat foarte repede sa cante la instrumentul muzical '' Ionut a venit la mine acum 7 luni el este cel mai mic din grupul pe care il coordonez , are 8 ani si deja a inceput sa prinda lectiile pe care ii le ofer eu,e un baiat care vrea sa munceasca foarte mult si sa invete cat mai mult in instrumentul muzical '' a declarat profesorul,Ionel de la Cetate care il coordoneaza pe Ionut Elian Badoiu pentru Gazeta Mondena.


'' Imi doresc sa cant alaturi de cei mai mari saxofonisti din Romania ''

Ionut Badoiu Elian este un tanar care isi doreste foarte mult sa ajunga un bun instrumentist ca si profesorul lui,acesta a vorbit in EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro ca isi doreste enorm sa ajunga si sa colaboreze cu cei mai mari saxofonisti din Romania '' Imi doresc sa ajung un nume in Romania,ca publicul care ma apreciaza sa ma vada tot timpul ceea ce fac si anume cand eu cant din instrumentul muzical,vreau sa cant de nume mari ai folclorului romanesc si sa ajung cineva in Romania '' a declarat Ionut Badoiu Elian pentru Gazeta Mondena. 

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu