10 octombrie 2016

Gazeta Mondena,te face vedeta ! Drama unui tanar cantaret de la noi care se lupta pentru a ajunge cantaret de muzica populara ! FOTO/VIDEOS-a nascut in Timisoara printr-o conjunctura dramatica, pentru ca tatal lui sa imbolnavit de cancer
in vreme ce mama tanarului cantaret  era insarcinata cu el.Mergand cu tatal lui la un medic acestea au aflat ca tatal lui nu va mai avea de trait decat 8 luni de zile,incat pe tanarul artist la facut sa ramana cu socuri.In EXCLUSIVITATE , pentru ziarul gazetamondena.ro , stam de vorba cu  Adrian Viorel, un  tanar cantaret care promite ca aduce folclorul pe maini bune a Banatului .In PREMIERA ,aflam povestea tanarului cum sa luptat cu drama prin care trece dar si despre cariera artistica profesionala '' De la

aceasta veste, mama a facut un soc care sa reflectat asupra vietii mele, din aceasta cauza am acest handicap la mana dreapta.Cand eu am implinit 7 lunide zile tata a murit, nu mi-am cunoscut tatal. M-a crescut mama si bunica din partea mamei, bunica din partea tatalui a decedat la scurt timp dupa tata'' a declarat Adrian Viorel pentru Gazeta Mondena.

Primii ani de scoala i-a facut la Forotic Judetul Caras-Severin,dupa aceea sa  mutat la Resita unde si-a  continuat sudiile si unde a si  terminat forma liceala.  In anul 2011 a luat decizia cu mama lui ,  de a merge la un profesor de specialitate, care i-a comfirmat ca are  calitati vocale, native si ureche muzicala si i-a spus ca poate urma cursurile oricarei scoli de arta muzicala.In toamna aceluias an a urmat sfatul profesorului, si  a dat admitere in Timisoara la Scoala Populara de Arta, unde a fost admis.A urmat cursurile de canto popular durat 3 ani, dupa care a urmat un an de specializare multi etnica.

Debutul a fost in data de 24 noiembrie 2011, cand a avut primul spectacol al clasei cu public, unde sa dovedit ca are un  succes, faptul care l-a incurajat pe cantaret  sa merga mai departe. Dupa 2 ani a  imprimat prima piesa care se numeste  '' Cat ii Satu-n lung si-n lat'' o piesa pe care nu a promovato indeajuns din cauza faptului ca a aparut inca un necaz, mai exact a  aflat ca de aceasta data ca mama cantaretului sa primeasca o veste proasta si anume sa aiba  c ancer. Sa  oprit timp de 7 saptamani cursurile, plecand cu mama lui la Cluj-Napoca la tratament.In anul 2014 dupa ce si-a terminat anul 3, a mers la primul festival din viata lui  ca artist. Acolo a luat locul 3, asta l -a incurajat sa merga si sa urmeze si alte  festivaluri care se desfasurau in perioada respectiva. La unul dintr-e festivaluri dupa ce a fost felicitat de public coborand de pe scena, a aflat din unele discutii ca din cauza handicapului nu l-au incurajat sa merga mai departe pentru ca nu da bine la public ceea ce nu i sa spus direct si nici nu o sa recunoasca cineva .

A fost atat de dezamagit incat a dorit sa  renuntate o perioada sa mai merg la vreun festival. Si-a continuat scoala facand acel an de specializare multi etnic, a mai mers la 2 festivaluri in anul respectiv, la unul a trecut preselectia, unde a fost un juriu care nu a luat in considerare acel handicap,
ci talentul. Dupa acest festival, a fost invitat la un post de profil, toate au ost bune pana atunci, in perioada respectiva. In cursul anului 4 al scoli Doamna profesoara a mers sa ma promoveze la Ansamblul scoli, spunanduise ’’ PE ASTA NU IL VREM’’ ceea ce nu i  sa spus personal atunci tanarul cantaret Adrian Viorel a aflat  ca dupa cateva luni de zile, nespunandui-se motivul pentru care a fost refuzat, ba mai mult din  totdeauna i sa spus ca  este  unul dintr-e solisti buni ai clasei.

Si ca vine vorba si de talentul muzical al artistului ,Adrian Viorel mosteneste talentul muzical de la mama lui '' Talentul il mostenesc de la mama mea. Mama a cantat foarte frumos fiind soprana.O parte din texte le fac impreuna cu maica-mea. Costumele care le port sunt facute de mama mea, care le port cu deosebita mandrie, ori de cate ori am ocazia sa le imbrac. Am dorinta ca pe viitor sa-mi scot un album '' a declarat Adrian Viorel pentru Gazeta Mondena. 


VIDEO :Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu