5 octombrie 2016

Fosta soție a lui Gyuri Pascu: „Nu știu dacă își dorea să fie salvat”

Daniela Marin Gyuri Pascu
Daniela Maria Marin a scris un mesaj emoţionant pe blogul personal, inserând dezvăluiri şocante despre fatidica noapte în care Gyuri Pascu a părăsit această lume.Fosta soţie a lui Gyuri Pascu, Daniela Maria Marin, povesteşte că fostul ei soţ nu a fost niciodată prieten cu mersul la spital, refuzând mai de fiecare dată intervenţia unui cadru medical.

„Nici că l-a mai convins cineva să meargă la vreun control, nici la neurologie, nici la cardiologie, nici măcar să-şi facă obligatoriile analize de sânge. De fapt, dacă mă gândesc bine, în afară de analizele obligatorii făcute în 2003, pentru că altfel nu ne înscria copilul la şcoală, omul ăsta a refuzat orice alt control sau analiză medicală până în 2010, când a fost accidentul vascular cerebral,” scrie Daniela pe blongul ei.

Fosta soţie a artistului susţine că nu medicii au fost vinovaţi pentru moartea lui. Cântăreţul s-a simţit bine în acea noapte, după plecarea primei ambulanţe.

Daniela Maria Marin, fosta sotie a lui Gyuri Pascu

„Niciun medic nu are nicio vină. El a făcut exact aşa cum a vrut. Desigur, dacă profesional vorbind a omis să mai facă ceva doctoriţa care a venit cu prima salvare, să se acţioneze în consecinţă… nu e treaba mea. Asta nu-l ajută pe Gyuri şi din păcate, părerea mea e că nu va ajuta pe nimeni altcineva decât pe doamna în cauză. Dar, când a venit dumneaei, Gyuri îşi revenise complet. Chiar am şi zis că e ca în sala de aşteptare la stomatologie când, de frică, nu te mai doare nimic. Nici măcar ceea ce denumea atac de panică nu a avut loc în prezenţa doamnei doctor. I-a explicat ce simţea, i-a răspuns la întrebări… Chiar mă uitam cu speranţă că atunci parcă uitase de panică complet. Şi după ce am condus-o la poartă şi-apoi m-am întors, Gyuri era bine,” scrie fosta soţie a cântăreţului.


Daniela Marin susţine că artistul urma să plece a doua zi la Târgovişte, dar se poate ca el să nu-şi fi dorit cu adevărat să fie salvat de către medici.

„Nu ştiu dacă s-ar fi putut salva, nu ştiu dacă îşi dorea să fie salvat, chiar dacă, cu mare speranţă şi încredere, aştepta să treacă noaptea ca să mergem a doua zi la Târgovişte, la acupunctură”, a relatat Daniela.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu