4 octombrie 2016

Fiica lui Mihai Albu, sărbătorită printr-o petrecere surpriză

Mika Gymboland tort
Mikaela, fiica designerului Mihai Albu și-a Iuliei Albu, a avut parte, sâmbătă, de o petrecere surpriză, organizată chiar de către celebrul ei tată. Acesta a ales să-i sărbătorească cei șapte ani ai fiicei sale printr-o petrecere tematică în paradisul distracției din Gymboland Promenada.
Mika cu Mihai Albu, Oana Turcu, Cristi Brancu si Teddy la Gymboland

Demnă de petrecerea unei prințese, animatoarea a fost nimeni alta decât diafana Elsa, care a invitat toți copiii la jocuri inventive și le-a realizat superbe picturi pe față. În plus, cei mici au fost încântați de plasa și covorul de baloane, ca și de uriașul balon Jumbo care, spărgându-se la un moment bine stabilit, a lăsat să-i cadă din interior surprizele multicolore: confetti, baloane și bomboane.
Mika face painting

Invitații au fost, de asemenea, extrem de captivați de povestea lui Pinocchio, pusă în scenă de o trupă talentată de teatru de păpuși, pe care Mihai Albu a ținut neapărat să o aducă la aniversarea Mikaelei.De la petrecere nu a lipsit nici meniul delicios al micilor pofticioși, servit la măsuțele din camera de petrecere, cu seturi de farfuri și șervețele în tema petrecerii – Frozen. În timp ce cei mici și-au savurat sucurile și fresh-urile sănătoase de fructe, LCD-urile au fost tot timpul personalizate cu scene din desenul animat Frozen, cu mesajul “La multi ani, Mika!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu