6 octombrie 2016

Federatia Star Music Romania a organizat un festival pentru o tanara interpreta care este la inceput de cariera artistica ! Vezi despre cine este vorba ! FOTO
O mai cunoasteti pe micuta noastra Denisa Amieroaie , un copil de 4 ani si cateva luni care a cucerit Romania prin atitudinea ei dar si prin talentul pe care il are .Duminica 02 Octombrie 2016  micuta Denisa, a fost sărbătorita printr-un festival dedicat ei, acesta numindu-se '' Festivalul Ministar Denisa '' , organizat de Federstia Music România al cărui președinte este domnul Oprea Costel.


Alături de micuta artista au fost alături prietenii ei, copii veniți de la Suceava, Buzău si Bucuresti. Artiști mari ai muzicii populare au vrut sa fie langa micuta ,,Zarzarica" asa cum este si cunoscuta de public si de prietenii ei. Juriul a fost format din artiști cunoscuți ai muzicii populare, doamna Raluca Burcea, doamna Tina Militaru, domnul Georgel Nuca, domnul Ion Toader, domnul Marian Vijoi si Gabriel Gorjeanu.


Președinte de juriu a fost domnul Mustatea Aurel care este si profesorul Denisei Amieroaie si al surorii ei Ilona Amieroaie . '' A fost zi frumoasa de neuitat pentru micuta, fericirea se citește pe fata ei Noi parintii, bunica Domnica, si familia Iordache care sunt mereu alături de noi si ne susțin, suntem bucuroși ca am putut sa o facem fericita pe Denisa.Vreau sa multumesc tuturor artiștilor mai sus menționați, doamnele invitate sa cante doamna Tecla si doamnei Nina Toader.Parinților si copiilor care au fost alături de noi, si Grand Arena Berceni pentru spațiu '' a declarat mama Denisei Amieroaie pentru Gazeta Mondena. 


2 comentarii:

  1. Da a fost super,Denisa este o adevarata,artista,va multumim tuturor si sora ei Ilona a cinta Super,piesa dnei Elisabeta Ticuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. SUPERB spectacolul !! la festivalul ministar denisa am fost prezenti cu animatori de copii, care ii puteti gasi pe site-ul http://www.petrecerimagice.ro/ Multumim ca ati fost alaturi in ziua de 8 octombrie.

    RăspundețiȘtergere