10 octombrie 2016

EXCLUSIV ! Unei cantarete de muzica populara ii bate inima in doua parti ! Vezi cum se imparte intre activitatea muzicala dar si cea de profesor de limba romana ! FOTO/VIDEOEste artista de muzica populara de la noi...Ea este Ileana Mustacel, o indragita interpreta din Mehedinti.

In EXCLUSIVITATE , pentru ziarul gazetamondena.ro , artista de muzica populara a vorbit despre cariera ei artistic profesionala , dar si despre proiectele sale muzicale. "Sunt profesor de limba si literatura romana, dar si interpret de muzica populara, de aceea si albumul muzical care va fi lansat in curand se numeste: "Bati inima in doua parti", sunt optimista si imi place ceea ce fac, nu ma gandesc sa renunt la niciuna dintre cariere, chiar daca este greu si ma izbesc de rautati "  a declarat Ileana Mustacel pentru Gazeta Mondena.''Lucreaza la un album muzical intens care va avea 21 de piese '' 

Si ca veni vorba de noul ei album muzical, artista de muzica populara Ileana Mustacel a vorbit despre proiectul mult asteptat. "Un album muzical presupune foarte multa munca, deoarece nu este vorba numai de mine aici, este vorba de o intreaga echipa care pune umarul la una cu mine. In primul rand reusita unei piese (unui album) porneste de la un text bun, si aici amintesc de doamna Georgiana Ion, un textier extraodinar, cu care eu colaborez; dupa aceea urmeaza linia melodica, care trebuie sa se plieze pe text, daca nu se pliaza nu facem nimic, orchestratia intregului meu album va fi realizata de Virgil Chiritoiu, un alt om extraordinar care munceste cot la cot cu mine. Dupa aceea intra in scena imaginea, care conteza foarte mult, in general in arta, dar mai cu seama in muzica populara, pentru ca trebuie sa avem grija tot timpul de tinuta noastra, de modul in care ne prezentam in fata publicului.In acest sens, ma bucur ca langa mine este mereu un om foarte talentat si pasionat de ceea ce face , care se ocpua de imaginea mea pana in cele mai mici detalii, noi il numim "fotograful artistilor" , e vorba de Catalin Gogan", a  mai declarat cantareata de muzica populara Ileana Mustacel
Alaturi de fotograful vedetelor - Catalin Gogan 

Intrebata de reporterii ziarului gazetamondena.ro , cat dureaza un videoclip, artista a povestit ca este foarte multa munca si nu este usor deloc. " In spatele unui videoclip este o armata de oameni, pe care trebuie sa ii mobilizezi, pentru a lucra la unison" a spus cantareata .


'' Dragostea pentru Serbia a facut-o sa si cante in tara noastra vecinatate '' Dragostea pentru Serbia si muzica de acolo, a facut-o sa cante si in tara de peste Dunare.E indragita de publicul romanesc dar se pare ca si de cel sarbesc, Ileana Mustacel facand o pasiune pentru muzica sarbeasca"Intr-adevar cant si in Serbia, am o pasiune pentru aceasta , muzica lor are ceva aparte, dar asta nu inseamna ca a noastra e mai prejos , pentru ca se aseamana foarte mult cu muzica noastra din Mehedinti. Mergand in Serbia am inceput sa prind mare drag de oamenii si muzica de acolo, iar in prezent am o trupa sarbeasca cu care colaborez, am foarte multi prieteni acolo, si trec de fiecare data cu mare drag Dunarea" a declarat artista Ileana Mustacel  pentru Gazeta Mondena.


Vezi aici integral tot interviu intre reporterii Gazeta Mondena & Ileana Mustacel : 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu