19 octombrie 2016

EXCLUSIV ! O vedeta de la noi are de gand sa il dea in judecata pe cel care a batut-o ! Vezi despre cine este vorba ! FOTO

Acum doua saptamanii, a dezvăluit că a fost bătură de mai multe ori şi obligată să întreţină relaţii sexuale pentru a-şi putea vedea copilul, "Pantera Neagră" vorbeste despre diferenţa dintre ea şi fostul partener de viaţă.

In EXCLUSIVITATE, pentru ziarul gazetamondena.ro , Alina Eriko alias Pantera Neagra a vorbit despre drama prin care a trecut acum doua sapatamanii cu fostul ei partener si ce gand are sa faca 
'' Am de gand sa il dau in judecata pentru custodia copilului pentru ca mi se pare normal sa fie alaturi de mine si o sa fac si demersurile pentru pensia alimentara asa cum totii copii , nu ma las pana nu mi se gaseste dreptate in cazul copilului meu pentru ca el este averea mea si sufletul meu  '' a declarat Pantera Neagra pentru Gazeta Mondena
Alina Eriko,, cunoscută sub numele de "Pantera Neagră", a postat pe Facebook mai multe imagini în care apare cu faţa umflată, vânătă '' ”Din păcate, viaţa mea nu este cea pe care v-am prezentat-o la Tv. Realitatea este cu totul alta. Deşi de juma' de an încerc să ascund drama din viaţa mea, se pare ca am ajuns la capătu' puterilor. Fostul meu soţ Ady Chinezu nu este aşa cum am povestit la TV. Eu am vorbit frumos despre el şi am încercat să maschez tot scandalul chiar daca am făcut-o mai mult în favoarea lui, m-am gândit mereu să nu-mi rănesc copilul, copilul care îl iubeşte enorm pe el şi din această cauză este uşor manipulat şi chiar folosit de tatăl lui cel maniac. De când l-am părăsit, Ady m-a şantajat, ameninţat, manipulat (prin copil) şi m-a bătut de nenumărate ori. Zâmbetul pe care îl afişez aici în poze sau la Tv ascunde această urâtă poveste. M-am săturat! M-am săturat de şantaj şi de ameninţări, m-am săturat să întreţin relaţii sexuale cu el doar pentru a-mi putea vedea copilul. Din ziua de azi adevărul iese la iveală pentru toată lumea, nu numai pentru cunoştinţe. Şi cel mai rău ma doare că băieţelu' meu a adoptat un comportament neadecvat pentru vârsta lui, înjurându-mă, scuipându-mă şi folosind cuvinte foarte urâte. Copilul se hrăneşte cu ce vede şi aude, propriul tată îşi distruge psihic copilul. Copilul meu se trezeşte noaptea din somn în fund sau în picioare şi vorbeşte. Pe mama a minţit-o că nu el m-a bătut, ca altcineva şi că el nu ştie nimic. Om fără scrupule!!!”, a scris ea pe Facebook acum doua saptamanii de la cele intamplate intre ea si partenerul cu care si-a impartit viata de zi cu zi.


Alina Grigore, mai vorbeste ca fiul ei are un comportament neadecvat  . "(...) Din ziua de azi adevărul iese la iveală pentru toată lumea, nu numai pentru cunoştinţe. Şi cel mai rău mă doare că băieţelu' meu a adoptat un comportament neadecvat pentru vârsta lui, înjurându-mă, scuipându-mă şi folosind cuvinte foarte urâte. Copilul se hrăneste cu ce vede şi aude, propriul tată îşi distruge psihic copilul. Copilul meu se trezeşte noaptea din somn în fund sau în picioare şi vorbeşte. Pe mama a minţit-o că nu el m-a bătut că altcineva şi că el nu ştie nimic. Om fără scrupule!", a mai spus Alina Eriko.

Alina Grigore are un copil de câţiva ani şi este cunoscută în showbiz datorită corpului ei şi multitudinii de tatuaje pe care le are.Este şocant pentru toţi cei care o cunosc pe brunetă. Toată lumea ştia că are o viaţă aşa cum îşi doreşte, dar se pare că în spatele zâmbetului ascundea lacrimi amare.


'' S-a saturat sa mai colaboreze cu oamenii chitrosi '' : '' Totul vor moca '' 
Alina Eriko suparata foc si para pe cei care colaboreaza cu ea,in special patronilor care au magazine de imbracaminte online si nu numai '' M-am saturat sa le fac promovare moca ,sunt chitrosii si nu are rost sa mai fac pentru nimeni ,imi place sa pozez in reviste ,sunt de meserie manechin cu profesie ''a cochis Alina Eriko alias Pantera Neagra pentru Gazeta Mondena.


(M.B.)Un comentariu:

  1. S-a saturat de furat in Londra ��������������������

    RăspundețiȘtergere