20 octombrie 2016

EXCLUSIV ! Cantaretul care i-a facut dedicatie lui Borcea va deveni tatic ! Vezi ce mesaj are de transmis sotiei sale ! FOTO


Puiu Fagarasanu,este cel care i-a facut dedicatie lui Borcea si Pelinel ,se pare ca solistul de muzica populara din Ardeal va deveni incurand tatic pentru prima data.
                                Puiu Fagarasanu alaturi de sotia lui Laura Bogdan

In EXCLUSIVITATE, pentru ziarul gazetamondena.ro , cantaretul de muzica populara din Fagaras a povestit intregul scenar care l-a surprins si pe el si ce reactie a avut cand a auzit ca va deveni  tatic pentru prima data '' Impreuna cu sotia mea am decis sa facem teste de sarcina sa vedem daca este insarcinata,de un an de zile ne chinuim sa aflam si insa surpriza atat pentru mine cat si pentru familia mea am aflat ca ea deabia acum este insarcinata si este in 4 saptamanii desi nu stim ce va fi dar cu siguranta o sa va spunem si totodata o sa-i punem un nume de sfant pentru ca este comoara noastra si vreau sa aiba un nume sfant  '' a declarat Puiu Fagarasanu pentru Gazeta Mondena.
                             Puiu Fagarasanu alaturi de sotia lui Laura Bogdan

'' O sa punem ca nasii botezului pe cei care ne-au cununat la nunta ''

Cantaretul din Ardeal pare sa puna lucrurile la punct de acum,acesta a mai precizat ca nasii care i-au fost alaturi la nunta celor doi , o sa fie si la copilul pe care o sa vina pe lume '' Ne-am gandit ca la copilul pe care o sa il aduca sotia mea pe lume sa fie botezat de nasii nostri care ne-au cununat '' a mai precizat Puiu Fagarasanu pentru Gazeta Mondena.

''Lucreaza intens la proiecte muzicale cu solistii grei din Ardeal '' 
                        Puiu Fagarasanu alaturi de cantaretul de muzica populara Simi Deac 

Puiu Fagarasanu,este deja faimos pentru cantecele care le aduce de zi cu zi oameniilor ce il indragesc ca si solist,acesta a povestit despre colaborarile sale pe viitor cu solisti bine cunoscuti din Ardeal '' Daca ati vazut am scos un proiect muzical alaturi de binecunoscutul cantaret de muzica populara Simi Deac si vor fi si alte proiecte frumoase alaturi de Ghita Munteanu de Alex de la Orastie si de altii solistii ,vreau sa aduc ce e frumos si ce le place publicului meu ''a cochis cantaretul care incurand va deveni tatic .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu