27 octombrie 2016

E celebru , e cunoscut si e cel mai bun lautar din Romania ! Vezi ce cantaret vrea sa tina un concert sub apa si cand va fi evenimentul ! FOTO /VIDEO
Muzica si marea sunt cele doua mari pasiuni ale lui Silviu. Si cum nu a putut sa renunte la nici una, s-a gandit sa le imbine.Atunci cand am auzit de lautarul care canta sub apa, am vrut sa ne convingem. Reporterii  unui trust de televiziune  au mers impreuna cu Silviu la bazinul de inot al salvamarilor din Constanta. Pregatirea inainte de scufundare este esentiala. Dupa 18 ani de experienta, Silviu stie exact ce are de facut.Printre planurile de viitor ale lautarului Silviu, se numara si ceva inedit. El are de gand sa faca si un intreg concert sub apa.


Silviu Melu denumit "lautarul de la malul marii" este unicul lautar-scafandru din lume. El a facut un lucru inedit zilele trecute, cand a interpretat sub apa cunoscuta melodie "Pusca si cureaua lata".

Cine a vizitat Portul Tomis vara aceasta a avut parte de o surpriza inedita. Din adancul marii se auzeau cantece de muzica lautareasca. Asta pentru ca Silviu Melu, unicul lautar- scafandru din lume a imbracat costumul de scafandru si a interpretat sub apa, intr-un mod unic, cunoscuta melodie "Pusca si cureaua lata". Denumit "Lautarul de la malul marii", Silviu Melu s-a nascut pe data de 3 octombrie 1974 in Constanta, la varsta de 16 ani a inceput sa "simta" acordurile muzicii la Scoala Populara de Arta. In prezent el isi impleteste cele doua mari iubiri ale vietii: cantatul si scufundarile. Daca de la varsta de 16 ani si-a descoperit vocatia de interpret, la varsta de 20 de ani a descoperit cat de frumos este adancul Marii Negreiar in prezent este instructor-scafandru cu acte-n regula!, spunea cantaretul de muzica lautareasca Silviu Melu , intr-un interviu acordat mai demult.


In EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro , cantaretul vrea cu orice pret sa tina si un concert sub apa '' Cred ca dupa Sarbatorile de Iarna am de gand sa imi fac ce mi-am propus si anume sa detin un concert sub apa ,vreau ca aceasta echipa cu care colaborez sa fie intodeauna serioasa dar si cand punem umarul la contributie vreau sa si reusesc sa fie pe placul publicului ce ma indragesc '' a declarat Silviu Melu pentru Gazeta Mondena. 


''Colaboreaza  cu toata gama de lautarii cunoscuti in Romania ''

E autentic si vrea cu orice pret sa ajunga la inima omului si cand spunem asta cantaretul de muzica lautareasca Silviu Melu a descoperit potentialul muzical si nu numai aceasta si gustul petrecerilor '' Sunt foarte apreciat in Romania si ma bucur ca am ajuns la inima fiecarui om ce asculta muzica lautareasca eu ceea ce fac cu echipa mea este autentic si cand spun ca facem proiectele autentice o spun ca ma declar cantaret autentic,impreuna cu altii lautari cunoscuti asa cum si dumneavoastra ati spus eu am colaborat cu Nelu Ploiesteanu un om cu caracter si cu o caracterizare asa cum eu o pot spune un om cu calitate si de o mare personalitate,referitor si la altii colegi de ai mei cum ar fi Marian Mexicanu si Ninel de la Braila,altii oameni cu o personalitate si cu o gama foarte mare in lumea muzicii lautaresti ,ma pot mandri cu ei ca sunt de o personalitate vasta si ridicata ''a mai declarat cantaretul de muzica ,Silviu Melu.


Taraful Silviu Melu si Nelu Ploiesteanu - Bate vantul dinspre mare

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu