3 octombrie 2016

E cel mai laudat de colegii lui de muzica ! Saxofonistul ,Ionel de la Cetate are succesul in maneca ! Vezi detalii despre activitatea lui profesionala ! FOTO / VIDEO


E laudat ca e cel mai bun saxofonist din zona Mehedintului, dar si ca multi oamenii il solicita mai mereu la activitatiile cu program muzical . El este Ionel de la Cetate care duce o cariera artistica de 20 de ani in domeniul muzical.


In EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro , va prezentam cariera artistica dar si activitatea lui profesionala de zi cu zi  '' Am stiut sa imi castig banii cinstit si sa las un bun venit la toata lumea pentru ca asta imi este meseria mea de a fi un om cu caracter,imi place ceea ce fac si va pot spune ca sunt multumit de mine si de existenta mea , imi castig bani frumosi cu totii cei care ne regasim in multe activitati cu totii am luat-o de jos '' a declarat Ionel de la Cetate pentru Gazeta Mondena.


E profesor si coordoneaza 17 elevii : '' Vreau sa-i indrum spre arta muzicala '' Saxofonistul  de muzica de petrecere ,Ionel de la Cetate are cu se poate lauda si nu spunem noi asta ,surse din anturajul cantaretului detoneaza bomba,cum ca saxofonistul are spre indrumare 17 elevi pe care ii corodoneaza in arta muzicala '' E cel mai bun saxofonist din Mehedinti,nu am ce spune de el am avut cateva evenimente cu care am fost cu el si am fost multumita de el de prestatia lui ,pe langa muzica el coordoneaza 17 elevii care ii indruma spre calea muzicii si va pot spune ca multi care sunt la ei au invatat multe de la el '' a declarat cantareata de muzica populara,Ileana Mustacel pentru Gazeta Mondena, o buna prietena a saxofonistului Ionel de la Cetate.


VIDEO : Ionel de la Cetate la un eveniment privat :Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu