31 octombrie 2016

Dezbrăcatu’ se apucă de gătit!

chef dezbracatu
Codruţ Kegheş schimbă macazul în televiziune şi dă costumul de cârcotaş pe şorţul de bucătărie.Dezbrăcatu’ încinge grătarul pentru cea mai nouă emisiune culinară de la Prima TV. Practic, Codruț Kegheş își va pune șorțul și boneta și va găti preparate speciale pentru grătar.

Chef Dezbrăcatu’ este un mix de cooking și entertainment în care poți învăța rețete simple și la îndemâna oricui. Declarat un grataragiu irecuperabil, Dezbrăcatu’ va transmite din cunoștințele lui culinare fără a ascunde vreun truc în fața telespectatorilor.

Show-ul îi va aduce pe fanii grătarului, atât de numeroși în România, în fața televizoarelor pentru că vor avea ce vedea și învăța. Mai mult, oamenii chiar au șansa să îl întâlnească pe stradă pe Chef Dezbrăcatu’ și să îi guste preparatele. “Sunt Chef Dezbrăcatu’, mi-am dat singur titulatura asta, dacă nimeni nu a făcut-o. Vreau să-ți arăt în câteva minute cum să prepari cele mai bune rețete pentru grătar. Din aia bună, de îți cer musafirii la plecare câte două porții la pachet. Dar tu nu le dai. Deci, duminică ține deschis și televizorul și geamul. Ca să iasă fumurile” spune Codruț Kegheş.

Chef Dezbrăcatu’ va dori ca, după fiecare rețetă, să cunoască părerea oamenilor de pe stradă și să primească o notă sinceră de la aceștia. Aripioarele de pui, fileurile de pește, carnea de porc și alte rețete vor sfârâi pe grătarul încins iar mirodeniile a la Dezbrăcatu’ vor întregi preparatele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu