12 octombrie 2016

Depeche Mode, cântă din nou în România!

depeche-mode

Depeche Mode va cânta pe 23 iulie 2017 si in Cluj-Napoca. Turneul promoveaza viitorul album, ”Spirit”, ce va fi lansat la inceputul anului viitor.

Membrii trupei au anuntat oficial inceperea unui nou turneu mondial și concertul de la Cluj astazi printr-o conferinta de presa ce a avut loc in Milano .

Prima parte a turneului Global Spirit ii aduce pe Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher in fata a peste 1.5 milioane de fani din 32 de orase din 21 de tari europene. Turneul debuteaza pe 5 mai 2017 si include concerte pe Stade de France din Paris, San Siro din Milano sau Olympiastadion din Berlin, dar si pe stadioane nemaiîntalnite de trupa, ca London Stadium, Otkritie Arena din Moscova sau Cluj Arena. Turneul european se incheie pe 23 iulie 2017 cu un ultim show in Cluj-Napoca. Gasiti in comunicatul de presa toate datele si orasele confirmate.

Dupa doua show-uri de succes in Bucuresti, in 2006 si 2013, Depeche Mode revine in Romania pentru a sustine un concert in premiera in Cluj-Napoca. Acesta are loc pe 23 iulie 2017 pe Cluj Arena. Biletele vor fi puse in vanzare online, pe www.eventim.ro, din 21 octombrie 2016, fiind disponibile ulterior si in magazinele partenere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu