24 octombrie 2016

Cum se menține Jojo pe timpul sarcinii?

jojo
Mai sunt doar două luni până când Cătălina Grama, alias Jojo, își va strânge în brațe fetița. Până la fericitul eveniment, însă, vedeta este foarte atentă cu silueta sa și, de aceea, a tot căutat o metodă prin a se menține formă în această perioadă.
Jojo_Hydroshape

Așa se face că Jojo a ajuns să folosească o bicicletă subacvală. Da, este vorba de un antrenament delicat, dar foarte eficient, grație celor trei elemente pe care le incorporează acest aparat: bicicletă, hidromasaj și ozonoterapie.
JOJO_HYDROSHAPE (9)
Cătălina a apreciat în mod special efectul jeturilor de hidromasaj care acționează asupra țesutului în timpul pedalatului, facilitând un drenaj limfatic extrem de benefic împotriva celulitei și detoxifierii pielii. Tot în categoria beneficii pentru piele ale Hydroshape intră și ozonoterapia. Ozonul eliberat în apă acționează ca un micropeeling astfel că la finalul tratamentului, pielea este catifelată și pregătită să primească produsele de îngrijire specifice.Sunt recunoscute beneficiile spinning-ului în lupta cu depunerile de grăsime din zona coapselor, feselor și abdomenului dar și pentru tonifierea musculaturii. În cazul Hydroshape, faptul că exercițiul este efectuat în apă iar aceasta preia greutatea corpului, efortul fizic este semnificativ diminuat. De asemenea, spinning-ul subacval este un antrenament delicat cu articulațiile. Cu toate acestea, într-un antrenament de 40 de minute cu Hydroshape, se consumă până la 840 de kcal, echivalentul rezultatelor obținute după două ore de antrenament pe banda de alergare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu