3 octombrie 2016

Cum a putut Aurelian Preda sa fie inmormantat la manastire, acolo unde sunt doar mormintele clericilor! Explicatia data chiar de preoti! Cum arata locul de veci al cantaretului de muzica populara

Sute de oameni au fost ieri la Manastirea Dervent,acolo unde a avut loc slujba de inhumare a lui Aurelian Preda, indragitul cantaret de muzica poulara, mort la 46 de ani.Cantaretul era bolnav de mai multi ani si, in ultima perioada se apropiase de Biserica. Isi petrecea mare parte din timp la manastirea constanteana, unde canta in strana. Apropiatii spun ca, inainte de a muri, i-ar fi spus fiicei sale sa il ingroape in manastire, acolo unde facuse toate demersurile pentru a avea locul de veci.
Asa ca, duminica, in zi de sarbatoare, Alexandru Preda a avut parte de o slujba inaltatoare, in prezenta a numerosi preoti, in frunte avandu-l chiar pe arhiepisopul Tomisului, IPS Teodosie.Curtea manastirii a fost arhiplina, printre preoti, calugari, interpreti de muzica populara, s-au aflat sute de admiratori ai lui Alexandru Preda, veniti sa-si ia ramas bun de la indragitul artist. Desi slujba s-a tinut in biserica, sicriul a fost tinut afara pentru ca toata lumea sa-l vada. Trupul cantaretului, imbracat in costum popular, a putut fi vazut prin capacul de geam al sicriului.

Alexandru Preda a murit saptamana trecuta, la o clinica din Viena. Artistul avea 46 de ani si era bolnav de cancer de cativa ani.

3 comentarii:

 1. Alexandru Preda??? Capacul de geam al sicriului???? 46 de ani????
  Un articol scris in bataie de joc!!! Rusine! Habar nu aveti sa scrieti articole, habar nu aveti despre cine scrieti!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cum se numea? Scrii un articol, macar documenteaza-te

  RăspundețiȘtergere
 3. Off, ce păcat ...de noi .românii

  RăspundețiȘtergere