24 octombrie 2016

Cheloo: ”Chiar și numele Guess Who e pus de mine”

guess-who-si-cheloo
S-au încins rău spiritele! A tăcut Guess Who cât a tăcut, dar și când a izbucnit a șocat pe toată lumea.Guess Who trupa Paraziții nu sunt în cele mai bune relații. Cheloo l-a atacat pe fostul său ”băiat de studio” de câte ori avea ocazia.

Guess Who a lansat ”O nouă piesă” prin care l-a luat pe Cheloo la ”tocat”. Așa cum era de așteptat membrul trupei Paraziții nu s-a intimidat și i-a dat acestuia imediat replica, la fel de direct.

”Dacă n-aveam eu succes, mai dădeai tu din fitil? (…) Atâta ură, văd cum te mănâncă rău / Te toc cum l-a tocat și DOC pe colegu’ tău”, spune în noua sa melodie Guess Who.

”Chiar și numele Guess Who e pus de mine, cum te simti când repeți la spray în oglindă, încearcă să nu te minți, e important să accepți că ce ai tu nu-mi trebuie mie. Culmea, am în viață tot ce îți lipsește ție”, i-a transmis Cheloo artistului.

De la ce a pornit toată agitația asta? Guess Who a făcut parte din trupa ”Anonim”, semnată la ”20 CM Records”, casa de discuri înființată de trupa Paraziții.

”Acum zi, ce ai vrea? Să-ți spun cumva merci? / Că ți-am semnat hârtii și ai prostit niște copii / Pe câțiva ani de zile, SF-uri și fantezii / Să stăm în umbra voastră, paraziții mini-me”, spune Guess Who în diss-ul lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu