24 octombrie 2016

Cel mai laudat saxofonist din Mehedinti a ajuns sa predea instrumentul si celor 17 elevii pe care ii coordoneaza ! FOTO/ VIDEO


Ionel de la Cetate,este un saxofonist care este laudat in zona lui Mehedinti ,acesta si-a expus cariera artistica profesionala cititorilor ziarului gazetamondena.ro .


Noi informatii ies la iveala cu privire la cariera artistica pe care o are saxofonistul Ionel de la Cetate,este ca acesta coordoneaza de peste 17 elevii pe care ii invata instrumentul si anume saxofonul. '' Predau la copii unde locuiesc eu am peste 17 copii,cel mic are varsta de 8 ani si sa stiti ca este atent la orele pe care eu le predau,sunt si copii mai mari si mici asa cum v-am spus '' a declarat Ionel de la Cetate pentru Gazeta Mondena.


Cine este Ionel de la Cetate ?

Ionel de la Cetate este cel mai laudat de publicul zonei din Mehedinti,fapt care acesta i-a impresionat cu instrumentul pe care il abordeaza de peste 20 de ani de cariera in muzica. Apoi cantaretul s-a remarcat prin faptul aparitiilor pe care le are in ziar, dupa care si televiziunile nationale l-au preluat deoarece talentul conteaza foarte mult si trebuie expus in fata oameniilor ce il indragesc.


Ionel de la Cetate a acordat un INTERVIU , reporterilor de la ziarul gazetamondena.ro cu privire la cariera artistica profesionala '' Imi place sa fac ceea ce meseria mea este de peste 20 de ani , imi place muzica,o simt de mic copil ,fratele meu m-a indrumat spre muzica si asa am devenit o stea a muzicii traditionale asa cum si publicul care ma aprecieaza ma cunoaste '' a cochis cantaretul Ionel de la Cetate.


Ionel de la Cetate si colegul lui de muzica Gigi Moraru :
                                             INTERVIU 
Un comentariu: